TTNet sanal mobil operatör olacak

TTNet sanal mobil operatör olacak

TTNet, Avea'nın 3N şebekesi üzerinden vermeye hazırlandığı servislerle de Sanal Mobil Operatör olacak. Alışveriş merkezleri, kafeterya ve restoranlar, havalimanları gibi ortak kullanımın yoğun olduğu mekanlar için geliştirilen TTNet Wi-Fi çözümleri en hızlı ve en güvenilir kablosuz internet erişimini sağlamak üzere, özel olarak yapılandırılıyor.

BlackBerry StormWireless üzerinden telefon görüşmesi
Toplu mekanlarda kablosuz internet erişimini yaygınlaştırmayı amaçlayan bu hizmet ile hareket halindeki tüm kitleler hedefleniyor. İnternetin ülkemizde yaygınlaşması ile birlikte oluşan beklentileri karşılamak üzere geliştirilen TTNet Wi-Fi, kullanıcılar tarafından olumlu ve vizyoner bir ürün olarak yorumlanıyor. TTNet ADSL müşterileri sahip oldukları ADSL paketlerinin içinde yer alan ücretsiz TTNet Wi-Fi dakikaları ile kamuya açık mekanlarda da internet erişimine kavuşuyor ve TTNET’in sunduğu tüm katma değerli servisleri kullanabiliyor.

TTNet VDSL 32 Mbps
TTNet VDSL2 hizmetini müşterilerine sunmaya hazırlanmaktadır. TTNet VDSL2 kullanıcıları, 32Mbps varan hızı ile, Avrupa’da internet hizmetini en hızlı alan kullanıcılar arasında olacaktır. Kısa mesafelerde yüksek bant genişliği sunacak olan TTNet VDSL2 hizmeti, 16 Mbps ve 32 Mbps olmak üzere iki farklı hız seçeneği ile müşterilere sunulacaktır. TTNet VDSL2 hizmetinden yararlanabilmek için, kullanıcıların bilgisayarlarında VDSL2 destekli bir modem haricinde, özel bir donanıma ihtiyaçları olmayacaktır.



Eklenme tarihi: 15.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler