Tonla Kazan

Tonla Kazan

Turkcell Tonla Kazan servisi ile sizi arayanlara reklam dinletebilir ve dinlettiğiniz süre toplamı karşılığında kontör veya dakika kazanabilirsiniz. Bu servisten faturalı ve faturasız tüm bireysel aboneler faydalanabiliyor.

Nasıl bir servis?
Servisi kullanmak için öncelikle TonlaKazan sitesine girerek Süper Şifrenizle birlikte sisteme giriş yapmanız gerekiyor. Giriş işleminiz sonucunda karşınıza ton olarak seçebileceğiniz reklam seçenekleri çıkıyor. Bu reklam seçeneklerinin her biri belli bir kişi kapasitesine sahip.
Beğendiğiniz reklam tonunu seçtikten sonra cep telefonunuza bilgi mesajı geliyor. Artık sizi arayanlar dıt sesi yerine bu reklamı dinliyorlar.

Kontör veya dakika kazanmak için sadece dinletmek yeterli mi?
Tabi ki hayır. Eğer dinlettiğiniz reklam karşılığında kontör kazanmak istiyorsanız çağrıyı cevaplamanız gerekiyor. Yani siz cevapladığınız çağrılar karşılığında kontör kazanıyorsunuz.

Sisteme giriş yaptım fakat reklam tonu seçemiyorum
Bunun sebebi reklam tonu için ayrılan kapasitenin dolmuş olmasından kaynaklanmaktadır. Her reklam için ayrılan bir kişi sayısı vardır. Bu kişilerden birinin ton kullanma süresi dolduğunda yer boşalacaktır.

Kimse seçtiği tonu bırakmazsa ne zaman yer bulabilirim?
Seçtiğiniz reklam tonunu kullanma süresi 1 hafta ile sınırlıdır. Yani siz herhangi bir reklam tonunu seçtiğinizde size 7 gün süre verilir. Bu süre içerisinde sizi arayanlar bu reklamı dinler. 7 gün sonunda otomatik olarak bu ton silinir. Bu yüzden sürekli olarak reklam alanları boşalır ve dolar.

Beni arayanlar artık hep seçtiğim tonu mu duyacaklar?
Seçtiğiniz reklam tonu 1 hafta boyunca sizi arayanlara dinletilecektir. 1 hafta sonunda sistem, reklam tonu kullanma sürenizin dolduğunu hatırlatan bir mesaj gönderecektir. Yeni reklam seçmek için Tonla Kazan sitesine giriş yapmanız gerekiyor.

Katılım ücretli mi?
Hayır. Bu servise katılmak, reklam seçmek ve reklam dinletmek ücretsizdir.

Kazandığım kontörleri nasıl harcayacağım?
Kazandığınız kontörler her ayın 20’sinde hattınıza yüklenir. Faturalı hatlarda ise diğer fatura dönemine eklenir. Tarifeniz ne olursa olsun hediye kontörlerden dakikada 4 kontör düşer. Bu kontörler sadece şebeke içi aramalarda kullanabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 24.05.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler