Tio ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

Tio ile bilinçli alışveriş dönemi başlıyor

İnternet ve mobil platformda öncü, yaratıcı ve sıra dışı iş fikirlerine yatırım yapmak üzere, Teknoloji Holding bünyesinde geçtiğimiz yıl kurulan Embrio, SüperTeklif ve KolayTedarik’ten sonra web tabanlı 3. projesi Tio’yu hayata geçirdi. Türkiye’deki en büyük global ürün havuzuna sahip olma hedefi ile hareket edecek olan Tio.com.tr, ürün özelliklerini, fiyatlarını ve satıcıları karşılaştırabilme imkanı sağlıyor.HTC Touch Cruise

Tek tek dolaşmaya gerek yok
Tio.com.tr ile alışveriş sitelerini tek tek dolaşmaya, her birine ayrı ayrı üye olarak kullanıcı adı ve şifre almaya gerek kalmayacak. Tio, mağaza mağaza gezmeden, tek bir üyelik ile yüzlerce marka ve onbinlerce ürün arasından en avantajlı fiyatlar ile pek çok farklı satış noktasından alışveriş yapma fırsatı verecek. Ara-Bul-Karşılaştır-Satın al konsepti ile hazırlanan Tio, karşılaştırma, satın alma, fırsat ürünü, mobil alışveriş, bireysel satış ve mağaza satışı olmak üzere altı farklı iş modelini birleştirerek, tek bir site üzerinde kullanıcılarının hizmetine sunma konsepti ile hareket edecek.

Karşılaştırmalı olarak bileceksiniz
Kendi alanında ilk niteliğinde pek çok özellik taşıyan ve “Mağaza Mağaza dolaşmayın. Hangi Ürün Nerede, Ne Kadar Öğrenmek için Tio.com.tr’ye Tıklayın!” sloganı ile faaliyete geçen sitenin amacı, kullanıcılarına ürün, fiyat, satıcı karşılaştırma imkanı vererek doğru alışverişe yönlendirmek. Ara-Bul-Karşılaştır-Satın al yapısıyla hizmet veren Tio.com.tr, potansiyel tüketicileri aradığı ürünlere yönlendirmenin ötesinde, vermiş olduğu kapsamlı bilgiler sayesinde tüketicinin doğru ürün, fiyat ve satıcı ile Tio üzerinden alışverişini tamamlamasını da sağlıyor.

Fırsatio ile avantajlı alışveriş
Tio.com.tr üzerinden dilediğiniz ürünlerin özelliklerini karşılaştırabilir, bu karşılaştırma sonucunda o ürüne ait en ucuz fiyatlı satıcıdan en pahalıya doğru sıralayabilir, ayrıca seçmiş olduğunuz satıcının alışveriş yapan diğer kullanıcılar tarafından verilmiş puanlarını görebilirsiniz. Tio, diğer alışveriş ve karşılaştırma sitelerinden farklı olarak, ürün fiyatlarını karşılaştırırken satın alma işlemleri için sizi başka bir siteye yönlendirmez. Tek bir üyelik ile pek çok alışveriş sitesi ve mağazadan, Tio güvencesi ile satın alma yapılmasını sağlar. Site üzerinde yer alan özel bölümler ise kendi içerisinde avantajlara sahip. Tio üyeleri, “Fırsatio” sayfaları ile bir ürünü fırsat niteliğinde indirimlerle satın alabiliyor. Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda dinamik bir yapı ile belirlenecek Fırsatio ürünleri, piyasa fiyatının altında ve sadece Tio üyelerine özel avantajlar ile satışa sunuluyor.

Tio’da mağaza açma fırsatı
Tio.com.tr üzerinden ürünlerini satışa çıkaran firmalar, fiyat ve satıcı karnesi olmak üzere iki şekilde karşılaştırılabiliyor. Tio ürün detay sayfalarında satıcılar, en ucuzdan en pahalıya doğru sıralanırken, aynı zamanda en yüksek puanlı satıcıdan en düşük puanlı satıcıya doğru da sıralama yapabiliyor. Kullanıcılar, sadece Tio.com.tr üzerinden alışveriş yaptığı satıcıya puan verebiliyor.



Eklenme tarihi: 24.11.2007
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler