Tim Cook Apple iPhone hakkında merak edilenleri cevapladı

Tim Cook Apple iPhone hakkında merak edilenleri cevapladı

10 Haziran tarihi yaklaştıkça Apple hayranları daha da heyecanlanırken AllThingsD tarafından düzenlenen D11 etkinliklerine konuk olan Apple CEO’su Tim Cook, Apple ile ilgili merak edilen sorulara cevap verdi.

Kendisine yöneltilen neden iPhone için neden iPod’daki gibi değişik modeller sunulmadığı sorusuna, şimdiye kadar böyle bir düşünce içine girmediklerini ama ilerleyen yıllarda böyle çalışmalar içine girebilecekleri şeklinde cevap veren Tim Cook, aynı zamanda tek bir ürüne odaklanmalarının başarısından bahsetti. Tüm ekibin tek biri ürüne odaklandığı bu başarının geldiğine değinen Tim Cook bu başarının satış rakamlarından ve iPhone’un en beğenilen telefon olmasıyla da çok rahat bir şekilde görüldüğünün altını çizdi.

Büyük ekranlı iPhone içinse, şarj süresinin ekranla doğru orantılı olduğunu belirtirken amaçlarının tek dolumda en uzun süre kullanım olduğunu vurguladı. Aynı zamanda sözlerine büyük ekranda görüntü kalitesi ve piksel yoğunluğunun da yine şarj süresine etkisinin olumlu olmadığını ekledi.

Son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan ucuz iPhone söylentileri, bir yerde Tim Cook tarafından da onaylanmış oluyor. Farklı modellerin gelebileceğinin sinyallerini veren Tim Cook’un aksine Apple Kıdemli Başkan Yardımcısı Phil Schiller’ın böyle bir şey olmayacağı açıklaması ise kafalardaki ayrı bir soru işareti. Bakalım ilerleyen günlerde ve özellikle 10 Haziran’da bizi ne bekliyor, göreceğiz.



Eklenme tarihi: 29.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler