Tesla'dan kablosuz şarj destekli Powerbank

Tesla'dan kablosuz şarj destekli Powerbank

Sanal alemin aktif şahsiyetlerinden biri olan CEO'su ve elektrikli otomobil piyasasında göstermiş olduğu üstün başarı sayesinde teknoloji dünyasının son dönemde marka değeri en yüksek şirketleri arasında yer alan Tesla, alternatif çözümlerine bir yenisini daha ekledi. Akıllı telefonlar için taşınabilir şarj aleti tasarlayan firma, marka değerinden mobil sektörde bu şekilde fayda sağlayacak.

Tesla'nın Powerwall gibi meşhur enerji çözümlerine benzer biçimde dizayn edilen kablosuz şarj destekli taşınabilir şarj aleti, 6000 mAh kapasiteli bir bataryayı beraberinde getiriyor ve Qi standardıyla uyumlu tüm cihazları kablosuz şarj edebiliyor. Kablosuz şarj desteği bulunmayan cihazlar için üzerinde bir USB-C ve bir de USB-A portu bulunan Tesla Powerbank, 5W olan şarj hızıyla çok fazla bir şey vaat etmiyor.

Resmi Tesla internet sitesinde 65 dolar gibi fahiş bir fiyattan listelenen taşınabilir şarj aleti, muhtemelen yoğun ilgi üzerine kısa süre sonra yayından kaldırıldı. Önümüzdeki günlerde yeterli stokla satışın yeniden başlaması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 30.08.2018

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler