Telsim geri mi geliyor?

Telsim geri mi geliyor?

TMSF'nin el koyduğu Telsim'i satan alan Vodafone'un personel çıkardığını öğrenen Telsim'in eski patronu Cem Uzan “Satıyorlarsa ben alayım, ismini Telsim yapayım.” dedi. Cem Uzan açıklamasına şöyle devam etti: “Vodafone'u alırız. İsmini Telsim yaparız. Vodafone kimseyi işten atmasın. İşten çıkarmaları durdursun. Eğer Vodafone şirketi satmayı düşünürse hemen görüşmeye hazırım. Vodafone'u satın alarak, tekrar Telsim'e çevireceğiz.”

HTC Touch Diamond 22 milyar 670 milyon dolarlık değer kaybı
Vodafone genel merkezi yılın üçüncü çeyreğinde TMSF'ye ödedikleri 4 milyar doların, Vodafone Türkiye'nin şuanki durumundan çok daha fazla olduğu gerekçesiyle 2 milyar 670 milyon dolarlık değer kaybı şirketin küresel bilançosuna zarar olarak yazılmıştı. Türkiye'deki operasyondan memnun olmayan Vodafone yönetimi yeni CEO Serpil Timuray'ın yeniden yapılanma çalışmalarında bulunacağını duyurmuştu.

Türkiye'den çıkmak için görüşmeleri devam ediyor
Kulislerde dolaşan bilgilere göre Vodafone, Türkiye operasyonunu satmak üzere çeşitli görüşmelerde de bulunuyor. Bu bilgiler arasında en çok konuşulanı ise Alman Deutsche Telekom'un Vodafone'u satın alacağı yönünde. Yapılan görüşmelerde hemen hemen sona yaklaşıldığı arada maddi olarak çok küçük bir farkın kaldığı iddia ediliyor. Vodafone cephesi ise bu görüşmeleri yalanlıyor.



Eklenme tarihi: 12.03.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cep telefonu

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler