TeliaSonera %70 indirim uygulayacak

TeliaSonera %70 indirim uygulayacak

İskandinav ve Baltık ülkelerinde faaliyet gösteren telekomünikasyon şirketi TeliaSonera, müşterilerin Avrupa'da mobil veri kullanmalarını ucuzlatmaya hazırlanıyor. Kullanıcıların cep telefonundan e-postalarını almaları, internette dolaşmaları, müzik dinleme ve görsel malzeme indirmeleri gibi mobil hizmetler EuroConnect sistemiyle verilecek.
LG KS20
Sabit ücret modeli
Yeni uygulama sayesinde bilgiye cepten ulaşmak ucuzlayacak. 1 Nisan'dan itibaren kullanılacak EuroConnect ile fiyatı yüzde 70'e varan oranda düşürecek sabit ücret modeli uygulanacak. Öncelikle Turkcell'in de ortağı olan TeliaSonera'nın müşterilerinin yoğun olduğu ülkelerde başlatacağı hizmet, Avrupa ülkelerindeki mobil operatörlerin katılımıyla geniş bir kullanıcı kitlesine verilebilecek. TeliaSonera İş Alanı Mobilite Hizmetleri Başkanı Kenneth Karlberg, "Mobil veriye ulaşmada Avrupa genelinde ortak bir platform oluşturmayı hedefliyoruz. Birçok ülkedeki operatörlerle görüşüyoruz. Görüşmelerimiz sonuçlandıkça fiyatları da düşürmeye devam edeceğiz." dedi. Karlberg, uluslararası dolaşımda veri kullanımının fiyatı düşerse Avrupa'da mobil veri ve internet kullanım oranının da hızla artacağına inanıyor.

Mobilize Bilgi
Cep telefonu almadan önce, sitemizdeki telefonlara yapılan yorumları mutlaka okuyunuz. Bu sayede, beğendiğiniz telefonu kullanan kişilerin deneyimlerini paylaşmış olur ve telefonun üzerinde inceleme imkanı bulamadığınız özellikleri de yine kullananlar tarafından öğrenmiş olursunuz. İsterseniz siz de kullandığınız telefon hakkında yorum yapabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.03.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler