Teleses Altın SIM Kart Ana Sponsoru

Teleses Altın SIM Kart Ana Sponsoru

Altın SIM Kart Ödüllerinde heyecan dinmiyor. Cep telefonları, operatörler ve mobil teknoloji ürünlerinin ödüllendirildiği Altın SIM Kart organizasyonunun Ana Sponsoru perakende ve iletişim sektörünün lider kuruluşlarından biri olan Teleses oldu.

telesesTeleses hakkında
Teleses teknik tecrübesini, pazarlama gücü ile birleştiren yenilikçi iletişim şirketini 1987 yılında kurmuştur. Teleses’in varoluş felsefesi, yenilikçiliği ve yenilenmeyi yüreklendiren bir birliktelik ruhudur. Yenilikçilik ve yenilenmenin yegâne varlık sebebi olduğu Teleses şirket kültüründe, sahip olunan özün birlikte bir değere dönüştürülmesine olanak sağlayacak bir ortamın oluşmasına hizmet etmek vardır. 21 yıldır bu tecrübesini perakende ve iletişim sektöründe paylaşmaktadır.

Oylamaya katıl, en iyiyi seç


Mobilize Bilgi
Altın SIM Kart Ödülleri: Bu yıl birincisi düzenlenecek olan, Cep Telefonları, Operatörler ve Mobil Teknoloji ana kategorilerinde yer alan ürünler içerisinden en iyi olanların seçildiği bir yarışmadır. Oylamaya katılanlara çekilişle birbirinden değerli hediyeler verilecek. Oylama sonuçları 10 Ekim’de CeBIT Eurasia Bilişim fuarında yapılacak özel ödül töreninde açıklanacak. Altın SiM Kart sitesine ulaşmak için tıklayınız.



Eklenme tarihi: 19.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler