Telefon kesilirse paranız iade

Telefon kesilirse paranız iade

Vodafone son 5 yılda yaptığı yatırımlar ile altyapısını tam 4 katına çıkardı. Bu kapsamda da tüm dünyada bir ilke imza atarak kapsama alanına olan güvenini, kesilen konuşmaların bedelini iade ederek gösteriyor.

Bu kampanyadan nasıl yararlanacağım?
Kesilen konuşmalarınızın parasının iade edilmesini istiyorsanız KAPSAMA yazıp 7000’e göndermeniz gerekiyor. Aboneler iade edilen tutarı 24 saat içerisinde kullanmak zorundalar.

Çekmeyen bir yere geçseniz de para iadesi var
Örnek olarak bulunduğunuz binanın bodrum katından veya evinizin bir bölgesinden Vodafone çekmiyor olabilir. Görüşme esnasında bu bölgeye girmeniz durumunda, herhangi bir kesilme olursa, yine krediniz iade ediliyor.

Müşteriye SMS ile bilgi verilecek
İki Vodafone abonesi kendi aralarında konuşurken şebeke kaynaklı herhangi bir kesinti olursa, kesilen konuşma bedeli veya ücretsiz dakikalar kullanıcının hattına iade edilecek. İade işlemi SMS ile müşteriye bilgi olarak verilecek.

5 senede neler değişti?
Vodafone faaliyete geçtiği günden itibaren Telsim’den kalan mevcut 5.200 baz istasyonu sayısını 22.000’e çıkardı. Böylece Vodafone’un kapsama alanı nüfusun %98.86’sını kapsamaya başladı.



Eklenme tarihi: 21.10.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler