Steve Jobs Hayatını Kaybetti

Steve Jobs Hayatını Kaybetti

Apple kurucusu, Mac'in mucidi Steve Jobs 56 yaşında hayatını kaybetti, tüm teknoloji ve Apple dünyasının başı sağolsun. Apple'ın efsane patronu Steve Jobs, Pankreas kanseri hastalığı dolayısıyla aylar boyu şirketin başından uzak kalmış, geçtiğimiz aylarda CEO'luk görevini Tim Cook'a bırakarak geriye çekilmişti.

Steve Job hakkında
Apple Computer'in kurucu ortağı, eski icra kurulu başkanı (CEO) ve eski genel müdürüdür. 24.08.2011 tarihi itibarıyla hastalığından dolayı CEO'luk görevini bırakmış ve artık APPLE bünyesinde yönetim kurulu başkanı olarak devam etmiştir. Bilgisayar sanayisinin önderlerindendir. Pixar Animasyon Stüdyoları'nın eski icra kurulu başkanlarındandır.

Apple.com'da yayınlanan veda yazısı
Apple bir vizyoner ve yaratıcı dehayı kaybetti ve dünya ise inanılmaz bir insanı kaybetti. Steve'i tanımak ve onunla birlikte çalışmak için yeterince şanslı olan bizler, değerli bir dostu ve ilham verici bir akıl hocasını kaybettik. Steve arkasında sadece onun inşa edebileceği bir şirket bıraktı ve onun ruhu sonsuza dek Apple'ın temeli olacaktır.

Düşüncelerinizi, hatıralarınızı ve başsağlığı dileklerinizi paylaşmak için lütfen rememberingsteve@apple.com adresine e-posta atınız.


Steve Jobs Öldü


Steve Job'dan hayat dersleri
  • Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz; onları sadece geriye baktığınızda birleştirebilirsiniz. Noktaların gelecekte bir şekilde birleşeceğine inanmanız gerekiyor. Bir şeye güvenmelisiniz -tanrıya, cesaretinize, kaderinize, hayata, karmaya, herhangi bir şeye. Bu yaklaşım beni hiçbir zaman yolda bırakmadığı gibi hayatımı da bütünüyle değiştirdi.

  • Zamanında farkına varamamıştım ama Apple’dan kovulmak başıma gelebilecek en iyi şey olmuştu. Tadı çok kötü bir ilaçtı, ama sanırım hastanın da buna ihtiyacı vardı. Bazen hayat kafanıza bir tuğlayla vurur. Sakın inancınızı kaybetmeyin.

  • Neyi sevdiğinizi bulmanız gerek. Ve bu aşklarınız için geçerli olduğu gibi işiniz için de geçerlidir. İşiniz hayatınızın büyük bir kısmını kaplayacak ve gerçek anlamda tatmin olmanın tek yolu harika bir iş olduğuna inandığınız şeyi yapmanızdır. Ve harika bir iş yapmanın tek yolu ise yaptığınızı sevmenizden geçer. Henüz bulamadıysanız, aramaya devam edin.

  • Zamanınız kısıtlı, bu yüzden başkalarının hayatını yaşayarak onu harcamayın. Başka insanların fikirlerinin gürültüsünün kendi kalbinizin sesini duymanızı engellemesine izin vermeyin. Ve en önemlisi kalbinizin ve sezgilerinizin yolundan gidecek cesarete sahip olun.

Steve Jobs'un ilham veren konuşması



Eklenme tarihi: 6.10.2011
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler