Squarespace Note ile notlarınızı kolayca kayıt edin

Squarespace Note ile notlarınızı kolayca kayıt edin

Günlük yaşantımız içerisinde gördüğümüz birçok olay, nesne bizim için farklı bir ilham kaynağı olur. O anda aklımıza gelen bir fikri, gördüğümüz olayı sosyal ağlarda paylaşmak ise hele ki sosyal ağlarda çok fazla hesabı olan kullanıcılar için gerçekten büyük bir işkenceye dönüşebilir. Squarespace Note ise bunu çok kolay bir hale getiren, çok kullanışlı bir uygulama.


Uygulama çok basit bir arayüze sahip olmasına rağmen esas amacı olan not almayı ve bunu paylaşmayı çok başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Uygulamada aldığınız notları basit bir parmak hareketi ile hemen istediğiniz ağlara yönlendirerek kaydedebiliyorsunuz. Squarespace Note’a tanıttığını e-posta, Dropbax, Evernote, Twitter, Squarespace, Facebook gibi hesaplarınızda bu sayede aldığınız notları saklayabiliyor ve paylaşabiliyorsunuz.


Uygulama şimdilik iOS işletim sistemine sahip iPad, iPhone ve iPod cihazlarda çalışıyor. Squarespace Note uygulamasını bu adresten ücretsiz olarak cihazınıza indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler