4K ekrana sahip Sony Xperia Z5 Premium ilk kez görüntülendi

4K ekrana sahip Sony Xperia Z5 Premium ilk kez görüntülendi

Yeni telefonlarını tanıtmak için Berlin'deki büyük teknoloji fuarı IFA 2015'i bekleyen Sony, istemeden de olsa Z5 serisi üç telefonunu da resmen doğruladı. Bugün Youtube üzerinden paylaşılan bir video, Sony Fransa pazarlama müdürü ve Fransız bir teknoloji yazarının ürün incelemesini ortaya çıkardı.

5,5 inç 4K Ultra HD (3840 x 2160 piksel) çözünürlüklü ekranıyla piyasadaki ilk 4K telefon olan Xperia Z5 Premium ile en üst seviyeye hitap eden ve sıradan amiral gemi telefonu kategorisi için Xperia Z5 ile mini sürümü Z5 Compact'ı üreten Japon teknoloji devi, sonbahara güçlü bir ürün portföyüyle giriş yapmayı planlıyor.

23 MP Exmor RS kamera sensörü, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3 GB RAM, 32 GB hafıza, 8 MP ön kamera ve iki günlük kullanım süresi vaat eden güç üniteleriyle gelen Xperia Z5 serisi telefonlar, IP68 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahip olacak. Z5 serisini parmak izi okuyucu desteğiyle modern mobil teknolojilerle uyumlu hale getiren Sony'nin eylül sonunda dünya genelinde satışa başlaması bekleniyor.

Clubic.com adlı Fransız teknoloji sitesi tarafından hazırlanan, ancak tanıtımdan günler önce internete sızan inceleme videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 31.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler