Sony Xperia Z4'ün 5,2 inçlik Quad HD ekranı görüntülendi

Sony Xperia Z4'ün 5,2 inçlik Quad HD ekranı görüntülendi

Hafta içerisinde basın görüntüleri internete sızan Sony'nin 2015 model amiral gemisi, bu kez de gerçek donanım görselleriyle detaylandı. Esato forumunun nispeten güvenilir bir kullanıcısı tarafından paylaşılan görüntüler, Xperia Z4 için mobil cihaz servislerine gönderilen bir paneli gözler önüne seriyor.

5,2 inç büyüklüğünde ve Quad HD (2560 x 1440 piksel) çözünürlüğünde olduğu ileri sürülen ekran, basın görselleriyle örtüşüyor. Hoparlör ile ahizeyi ön yüzdeki cam tabakanın üst ve alt kenar kısmına yerleştiren Sony, böylece daha düz bir yüzey oluşturmuş olacak. OmniBalance tasarım anlayışındaki ufak değişiklerden birini de gizlenmiş bu hoparlör konumlandırması oluşturuyor.

İki senede dört Full HD ekranlı amiral gemi telefonu piyasaya süren Japon elektronik devinin Z4 modeliyle Quad HD standardına geçiş yapma ihtimali zaten oldukça yüksekti. Bu sızıntıyla iddiaların doğrulandığını söylemek mümkün. Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 çipset, 3/4 GB RAM ve Sony IMX240 kamera sensörünü beraberinde getirmesi beklenen Z4'ün nisan veya mayıs ayında resmiyet kazanacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 20.03.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler