Sony CES 2015 basın konferansı canlı yayın bağlantısı

Sony CES 2015 basın konferansı canlı yayın bağlantısı

Las Vegas'ta organize edilen devasa tüketici elektroniği fuarı CES 2015, yarın gerçekleştirilecek olan tanıtım etkinlikleri ve ilk basın konferanslarıyla resmen başlamış olacak. Yeni nesil BRAVIA televizyonlardan kamera ve üst düzey ses sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle fuarın en büyük katılımcılarından biri olacak Sony ise, kendi tanıtım etkinliğini basın günü olarak bildirilen 5 Ocak'ta düzenleyecek.

Mobil sektöre yönelik tanıtımları arasında yeni bir Xperia Tablet modeli ve Xperia Z4 olduğu tahmin edilen Japon elektronik devi, 45 dakikalık basın konferansını internet üzerinden canlı olarak yayınlayacak. Firmanın resmi Ustream.tv kanalından takip edebileceğiniz yayın bağlantısını haberin hemen altında da bulabilirsiniz.

Quad HD çözünürlüklü ilk Sony telefonu olması beklenen Xperia Z4, 64-bit sekiz çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 810 çipinden gücünü alacak ve üreticinin en yeni Exmor RS kamera sensörünü bünyesinde barındıracak. Tablet bilgisayarda da çözünürlük artırımına gidilmesi bekleniyor. Henüz 2015 mobil ürün yelpazesi şekillenmemiş olan Sony, Z4'ü daha ileri bir tarihe erteleyip yılın ikinci çeyreğinde de piyasaya sürmeyi tercih edebilir.

Türkiye saatiyle 4 Ocak 2015 03.00'da başlayacak olan tanıtımın 45 dakika sürmesi planlanıyor. Sony cephesinden en güncel haberler için bizi takip edin.



Broadcast live streaming video on Ustream



Eklenme tarihi: 3.01.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler