Sony Xperia Z3 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

Sony Xperia Z3 Türkiye fiyatı ve çıkış tarihi

Aylardır Mobiletişim'in yüz binlerce takipçisi tarafından en çok ziyaret edilen akıllı telefonlar listesinde zirveyi rakiplerine kaptırmayan Xperia Z2, önümüzdeki günlerde yerini halefine bırakabilir. Güvenilir bir Sony ürünleri satıcısından gelen son bilgilere göre, çarşamba günü Xperia Z3 satışları resmen başlayacak. Bu durum Z2'de fiyat düşüşünü de beraberinde getireceğinden Sony hayranlarını bir hayli sevindirecektir.

2299 TL gibi beklenen bir fiyatlandırma uygulanarak siyah ve beyaz renklerde satılacak olan Xperia Z3, özellikle sahip olduğu yeni ultra ince, hafif metal kasa ve benzersiz pil performansıyla farkını ortaya koyuyor. Ancak cihazın 5,2 inçlik TRILUMINOS ekranında 1920 x 1080 piksel standardının kullanılması ve Qualcomm Snapdragon 801 gibi nispeten eski bir çipsete sahip olması, onu donanım tutkunlarının radarından uzaklaştırıyor. Yine de 3.100 mAh pil ile iki günü rahatlıkla tamamlayabilen telefonun gerek kompakt yapısı gerekse vaat ettiği uzun kullanım süresi onu yarışta tutmaya yetecek gibi görünüyor.

Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle satışa çıkarılacak olan Z3, en kısa süre içerisinde Android 5.0 Lollipop versiyonuna yükseltilecek. Cihazla birlikte 4,6 inçlik Xperia Z3 Compact da ülkemize giriş yapacak. 1.799 lira dolaylarındakı fiyatına rağmen amiral gemi modellerinden farksız donanım özelliklerine sahip aygıtında Z3'ten daha uzun süre kullanım sağlayabildiğini belirtmekte fayda var. Telefonunda şsrj derdi istemeyen bir tüketici kesinlikle yeni Japon telefonlarına göz atmalı!



Eklenme tarihi: 20.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler