Xperia Z3 Compact özellikleri ve prototip görüntüleri sızdı

Xperia Z3 Compact özellikleri ve prototip görüntüleri sızdı

Küçük amiral gemisi modasını başlatan Sony, bu kategorideki ilk ürününü geçen senenın sonunda Z1 Compact olarak piyasaya sürmüştü. Bu yıl da yine Compact etiketiyle üst seviye bir mini modeli geliştirdiği iddia edilen Sony'nin ikinci kompakt modeli gün yüzüne çıktı.

Firmaların 5 inç üstüne çıkan amiral gemileri nedeniyle bu kadar büyük cihazlar kullanmak istemeyen tüketiciler, 4 inç kategorisinde yüksek kaliteli ürünler arar hale geldi. Xperia Z3 Compact ile bu ihtiyacı kapatmaya çalışacak olan Sony, 4,6 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksellik bir ekran tercih etmiş. dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 801 çipset, 3 GB RAM, 20,7 MP Sony Exmor RS kamera sensörü ve alüminyum çerçeve, cam ön-arka yüzden oluşan bir kasayı beraberinde getireceği netleşen Z3'ün mini versiyonu, sınıfının en güçlü cihazı olacak. Yüksek fiyatına rağmen beklentileri karşılayabilecek düzeyde bir ilgiyle karşılaşan Z1 Compact'tan sonra ikinci kompakt modelinin daha başarılı olacağı tahmin ediliyor.

Digi-wo.com tarafından servis edilen silikon kılıflı prototip görüntüleri, Japon teknoloji devinin bu sene gerçekten amiral gemisiyle aynı özelliklere sahip bir Compact versiyonu hazırladığını gösteriyor. Kalın ekran çerçevesi yerine aynı ölçülerde daha büyük bir ekran yerleştirilen akıllı telefon, Xperia Z3 ile birlikte eylülün başında IFA 2014 fuarında resmen sergilenecek. Prototip görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.





Eklenme tarihi: 30.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler