Sony Xperia Z1'den yeni görseller

Sony Xperia Z1'den yeni görseller


Bu hafta itibarıyla sosyal paylaşım ağları üzerinden yeni akıllı telefonunu tanıtmaya başlayan Sony, önceki gün sizlere bildirdiğimiz Honami'ye ait ilk resmi görüntünün ardından yeni bir görsel daha yayımladı. Cihazın giriş ve çıkışlarını kapatan koruyuculardan yoksun bir şekilde su-toz dayanıklılığı sunacağını ortaya çıkaran bu medyanın yanı sıra yeni bir resmi basın görüntüsü internete servis edildi.

Çinli Digi-wo.com sitesinin forumunda paylaşılan yukarıdaki görüntü, yeni Xperia akıllı telefonunun mor, beyaz ve siyah renk seçeneklerini gözler önüne serdi. Alüminyum çerçeve, yenilenmiş Omnibalance tasarım anlayışı, 5 inçlik Full HD TRILUMINOS ekran, 2.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 çipset, 3.000 mAh pil ve Sony G Lens mercekli 20.7 megapiksellik Sony Exmor kamerayı bünyesinde barındıracağı ileri sürülen Android işletim sistemli aygıt, Sony'nin yeni kullanıcı arayüzünü önyüklü olarak beraberinde getirecek.

Cihazın Xperia Z1, Xperia Z One mi, yoksa Xperia i1 isimlendirmesine mi sahip olacağı şuan için kesinleşmiş değil. 4 Eylül'de Almanya'da duyurulacak yeni Sony telefonu, ilk kez IFA 2013'te sergilenecek.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 24.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler