Sony Xperia Tablet Z’nin teknik özellikleri ortaya çıktı iddiası

Sony Xperia Tablet Z’nin teknik özellikleri ortaya çıktı iddiası

Sony'nin CES 2013 fuarında tanıttığı yeni akıllı telefonu Xperia Z’nin ardından şimdi de tablet bilgisayarı Xperia Tablet Z’ye ait olduğu iddia edilen bazı teknik bilgiler ortalıkta dolaşmaya başladı.



Sony tarafından konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, tablet bilgisayarın 1.5 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm APQ8064 Snapdragon S4 Pro işlemci kullanacağı ve bunu 2 GB RAM ile Adreno 320 grafik işlemcisiyle destekleyeceği iddia ediliyor. 10.1 inçlik ekran 1920 x 1200 piksel çözünürlük sunarken, Xperia Z akıllı telefonu gibi suya ve toza karşı dayanaklı olacağı da gelen söylentiler arasında.

Android 4.1.2 Jelly Bean işletim sistemi yüklü olarak çıkacak Xperia Tablet Z, WiFi, NFC, Bluetooth gibi artık standart hale gelen bağlantı özelliklerinin yanında LTE desteği de sunacak. 2 MP ön kamera ve 8 MP arka kamerayla donatılacak tablet bilgisayar 6.9 mm kalınlığında olacak.

Xperia Tablet Z ile ilgili teknik bilgilerin ne kadarı doğru şu an pek kimse bilmiyor. Bunu öğrenmek içinse 2013’ün ikinci çeyreğine kadar beklememiz gerekiyor.



Eklenme tarihi: 16.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler