Sony'den lüks tasarımlı ultra ince akıllı telefon: Xperia T3

Sony'den lüks tasarımlı ultra ince akıllı telefon: Xperia T3

Giriş ve orta seviyeye yönelik çözümlerini ağırlıklı olarak ODM'lere emanet eden Sony, bugün lüks tasarımlı bir orta düzey akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Anten görevine de sahip paslanmaz çelikten imal edilmiş bir çerçeve ve mat polikarbonat arka kapağın mevcut olduğu cihaz, yalnızca 7 milimetre kalınlığında dizayn edilmiş. Xperia T3 adı verilen telefona günümüz şartlarında orta segment için standart haline gelmiş donanım elemanları entegre edilmiş.

5,3 inç HD (1280 x 720 piksel) TRILUMINOS LCD ekranlı T3, bu ekran boyutundaki en ince akıllı telefon olma özelliğine sahip. Yaklaşık %67 ekran oranıyla oldukça kompakt bir yapı benimseyen cihaza 1,4 GHzSony Xperia T3 dört çekirdekli Qulacomm Snapdragon 400 MSM8228 çipset, 1 GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvasıyla 32 GB'ye kadar desteği, 8 MP Sony ExmorRS kamera sensörü, 1,1 MP ön kamera, Wi-Fi a/b/g/n, BT 4.0 + LE, NFC, FM radyo, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve yeni Sony Xperia kullancı arayüzü eşlik edecek.

Önümüzdeki temmuz ayı içerisinde satışına başlanacak olan 148 gram ağırlığındaki Xperia T3, tıpkı diğer Xperia telefonlarında olduğu gibi siyah, beyaz ve mor renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunulacak. Şimdilik hangi ülkeleri hedef alacağı ve hangi fiyat seviyesinden satılacağı kesinleşmemiş olan T3'ün ilk tanıtım videosu aşağıdadır.

Sony Xperia T3 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler