Sony Xperia SP ve Xperia L tanıtımı 18 Mart'ta

Sony Xperia SP ve Xperia L tanıtımı 18 Mart'ta

2013 yılına hızlı bir giriş yapan Sony, bu hızını düşürmeden yeni telefonları için de çalışmalarını sürdürüyor. Sizlerle daha önce İnternet’e düşen fotoğraflarını paylaştığımız yeni telefonları Xperia SP ve Xperia L’nin tanıtılacağı iddia edilen etkinlik için Sony, tanıtım davetiyelerini göndermeye başladı.

18 Mart’ta Rusya’da düzenlenecek etkinlikte tüketicisiyle buluşacak telefonlardan Xperia SP 1.7 GHz çift çekirdekli Qualcomm MSM8960T Snapdragon S4 Pro işlemci, Adreno 320 grafik hızlandırıcı gibi özelliklere sahip. Telefon 4.6 inçlik ekranı ile 1280 x 720 çözünürlüğünde görüntü sunarken kamera içinse 8 MP çözünürlük tercih edilmiş.

Xperia L ise Xperia SP’ye göre daha düşük ir donanım profili sergilerken 1 GHZ hızında çift çekirdekli işlmeci, Adreno 205 grafik birimi ve 4.3 inç 480 x 854 çözünürlükte ekranla pazardaki yerini alacak. Xperia L’de yine Xperia SP’deki gibi 8 MP kamera mevcut.

Telefonlarla ilgili bilgiler henüz bunlarla sınırlı. Sony’nin yeni akıllılarının ülkemize gelip gelmeyeceği ve fiyatı hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.



Eklenme tarihi: 13.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler