Sony Xperia S: Parmaklarınız kaşınıyorsa

Sony Xperia S: Parmaklarınız kaşınıyorsa

Ericsson ile yollarını ayıran Sony en yeni modeli Xperia S’i tanıttı. 4,3 inç büyüklüğündeki Xperia S, tam bir tasarım ve donanım harikası telefon. Playstation sertifikalı cihaz Sony Entertainment Network ağına bağlanarak sınırsız bir multimedya arşivi sunuyor.

Sony Xperia SSony Xperia S özellikleri:

  • 64 x 128 x 10.6 mm boyutlarında, 144 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 7.5 saat konuşma, 450 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 720 x 1280 px ekran
  • 16 GB / 32 GB dahili hafıza
  • 12 MP kamera, Otomatik netleme
  • 3G ile hızlı internet, Wireless Lan, GPS desteği
  • 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci, 1 GB RAM

Sony Xperia S ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

12 MP Full HD kamera
Ön kamera ile HD video çekebilen Xperia S arka kamerası ile Full HD video kayıtları yapabiliyor. Mobile Bravia engine teknolojisi, çektiğiniz görüntüleri Xperia S cihazınızdan veya Sony Bravia televizyonunuzdan izlerken fotoğraflar ve videolar için görüntü kalitesini iyileştiriyor. Xperia S’in ekranı Reality Display teknolojisine sahip. Bu teknoloji geliştirilmiş kontrast, daha zengin renkler, arkadan aydınlatmalı LED ekranı süper net ve parlak hale getiriyor. Ekran Sony Bravia TV ile aynı görüntü kalitesine sahip oluyor ve düşük ışık yansıması sayesinde dışarıda olsanız da ekran net kalıyor.

Parmaklarınız kaşınmaya başladıysa
Xperia S için müzik kalitesi konusunda bugüne kadar incelediğimiz telefonlar arasında en iyisi diyebiliriz. Kulakiçi kulaklığını takıp, ekolayzır ayarları ile birlikte Saran ses menüsünde Stüdyoyu seçtiğinizde müzik dinlemek inanılmaz bir keyif veriyor. Müzik arayüzü oldukça iyi tasarlanmış. Cihazın içinden çıkan kulakiçi kulaklığın üzerinde tek tuş var. Bu tuşu kullanarak şarkıyı başlatıp durdurabiliyor, bir sonraki veya bir önceki şarkıya geçebiliyorsunuz. Bir sonraki şarkı için iki kere arka arkaya basmanız gerekiyor. Bir önceki şarkı için ise üç kere arka arkaya basmanız gerekiyor. Kulaklık kullanarak ileri veya geri sardırma yok. Cihaz tam dolu batarya ile en fazla 25 saat müzik çalabiliyor.

NFC
NFC donanımına sahip olan Xperia S, bu özelliği destekleyen cihazlarla herhangi bir onaya gerek kalmadan veri aktarımı yapabiliyor. Ekranda açık olan bir resmi NFC özelliğine sahip diğer bir cihaza arka kısımlarından dokundurduğunuzda görüntü diğer cihaza herhangi bir onaya gerek kalmadan gider. Görüntü aktarımı Bluetooth üzerinden gerçekleşir. NFC, normalde Bluetooth ile dosya gönderirken yaptığınız Bluetooth açma, Cihaz arama ve onaylama ekranlarından kurtarır. NFC ile Görüntü, Ses ve Video aktarabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 11.01.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler