Orta seviye Sony Xperia G internete sızdı

Orta seviye Sony Xperia G internete sızdı

Geçen sene Lumia 1020'yi detaylandıran sızıntı kaynağı @ViziLeaks, kısa süre önce yayımladığı iki yeni görselle Sony'nin yeni orta düzey akıllı telefonunu detaylandırdı. Xperia Z1 ile karşılaştırılan D5103 model numaralı cihaz, OmniBalance tasarım anlayışını benimseyen plastik kasa ve mensubu olduğu mobil cihaz segmentindeki rakiplerinden çok daha büyük bir ekranla geliyor.

4,8 inç büyüklüğünde büyük ihtimalle HD (1280 x 720 piksel) çözünürlüklü LCD ekran, 8 MP kamera, 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, NFC çipi ve 4G LTE iletişim teknolojisi desteğiyle gelen Xperia G adlı akıllı telefonun iki hafta sonra başlayacak Mobil Dünya Kongresi 2014'te sergilenmesi bekleniyor. Android 4.4 KitKat işletim sistemi versiyonunun eşlik edeceği tahmin edilen cihaz, halihazırda piyasadaki en iyi fiyat/performans ürünü olarak gösterilen Motorola'nın Moto G modeliyle rekabet edecek.

Henüz nasıl fiyatlandırılacağı ve ne zaman satışa çıkacağı bilinmeyen Sony Xperia G'nin herhangi bir su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunmuyor. Bu durumu cihazın koruyucu kapaktan yoksun microUSB portundan anlamak da mümkün. Telefona ait son görüntüye aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 15.02.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler