Sony'den 13 MP ön ve arka kameralı telefon: Xperia C5 Ultra

Sony'den 13 MP ön ve arka kameralı telefon: Xperia C5 Ultra

Özçekim odaklı telefonlarını Xperia C serisi altından piyasaya süren Sony, bugün cihaz ailesinin en gelişmiş çözümünü duyurdu. Dış kaynaklı bir ürün olan C5 Ultra adlı telefonun ODM'si, Tayvanlı Arima Communications. 6 inçlik ekranıyla telefon-tablet segmentine hitap eden telefon, sekiz çekirdekli ARM Cortex-A53 işlemciye sahip kategorinin üst seviyesindeki ürünlerle rekabet edecek.

Xperia C5 Ultra donanımsal olarak tüketiciye şunları vaat ediyor; 6 inç Full HD IPS LCD ekran, MediaTek MT6752 çipset, 2 GB RAM, 16 GB artırılabilir hafıza, 13 MP arka, 13 MP ön kamera, hem ön hem arka kamera için LED flaş, Bluetooth 4.1, NFC, 2930 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi. 0,8 mm ekran çerçevesi sayesinde ön yüzünün %76'lık kısmı ekranla kaplı olan cihaz, 8,2 mm kalınlığında ve 187 gram ağırlığında.

Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri bulunan C5 Ultra, ağustos ortasında gelişmekte olan ülkeler başta olmak üzere çeşitli pazarlarda tüketiciyle buluşacak. Dış kaynaklı bir ürün olması hasebiyle diğer Sony çözümlerinden daha uygun fiyatlandırılması beklenen C serisinin son üyesi, muhtemelen sonbaharın başında Türkiye'ye giriş yapmış olacak.

Sony Xperia C5 Ultra sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.08.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler