Sony SmartWatch ile bilekten kontrol

Sony SmartWatch ile bilekten kontrol

2010 yılının sonlarına doğru çıkan Android işletim sistemine uyumlu LiveView isimli cihaz biraz daha geliştirilerek Smart Watch ismini aldı. Cihazı hem kol saati olarak kullanabiliyor hem de elbisenize veya çantanıza takabiliyorsunuz. Smart Watch ile telefonunuza gelen aramaları görebilir, mesajları ve e-postaları okuyabilir, sosyal ağ güncellemelerini kontrol edebilirsiniz.

Küçük ekrandan telefonu kontrol
Bluetooth üzerinden telefon ile bağlantı kuran Smart Watch darbeye ve suya dayanıklı bir cihaz. Dokunmatik ekranı üzerinden önceden tanımladığınız hazır mesajları gönderebilirsiniz. E-posta mesajlarınızı cihaz üzerinden kontrol edebilir ve okuyabilirsiniz. Fakat cevap yazamazsınız. Bununla birlikte telefonunuzda çalan şarkıları cihaz üzerinden değiştirebilir, sesini kısıp açabilirsiniz.

Normal kullanımda şarjı 3 gün gidiyor
Sony’nin cihaza özel geliştirdiği widgetlar sayesinde Smart Watch daha kullanışlı bir cihaz haline gelebiliyor. Bununla birlikte Android işletim sisteminin sunduğu bir çok özellikten de faydalanabiliyorsunuz. USB üzerinden şarj olabilen cihazın tek şarjla kullanım süresi 3 gün. 15,.5 gram ağırlığında ve 36 mm x 36 mm x 8 mm boyutlarında. Ülkemizde de satışa sunulacak olan cihazın 6 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 8.02.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler