23 MP kameralı Sony G3221'in test sonucu internete sızdı

23 MP kameralı Sony G3221'in test sonucu internete sızdı

Geçen yıl birçok cihaz serisini rafa kaldırarak yoluna sadece Xperia X ailesi telefonlarla devam eden Sony'nin bu sene seriyi daha da genişletmesi bekleniyor. Eklenecek yeni cihazlarda önceki yıllarda başarılı olmuş eski seri modellerin referans alınacağı bir süredir konuşuluyor. Bugün internete sızan G3221, bu planlama mantığına göre Xperia M serisinin devamı niteliğinde olacak.

Full HD çözünürlüklü ekran ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan G3221, AnTuTu veritabanında listelenen cihaz detaylarına göre MediaTek'in 16 nm'lik Helio P20 çipsetinden gücünü alacak. 2,3 GHz sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci ve Mali-T880 GPU'nun mevcut olduğu bu çipsetle orta segment standartlarında oldukça iyi performans ortaya koyması beklenen telefon 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza sunacak.

G3221'in donanımda dikkat çeken yanı, sahip olduğu yüksek çözünürlüklü kameralar. Arkada 23 MP, önde ise 16 MP çözünürlüğünde Sony Exmor sensörlere sahip olan akıllı telefonun henüz hangi isimle duyurulacağı ya da ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 18.01.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler