Sony Ericsson’un distribütörü Telpa

Sony Ericsson’un distribütörü Telpa

Sony Ericsson, 2008 yılı itibariyle distribütör olarak Telpa ile çalışmaya başladı. Sony Ericsson Türkiye Genel Müdürü Roger Bolander, “Türkiye’deki yüksek hedeflere ulaşma amacıyla distribüsyon yapımızı yenileme kararı aldık. Uzun ve detaylı bir değerlendirme sürecinin ardından distribütör seçimimiz Telpa oldu.” diye konuştu.

Sony Ericsson K850iSony Ericsson Pazar payını artıracak
Sony Ericsson, işbirliği kararının hemen ardından; Telpa bayileri ile şimdiye dek düzenlenmiş en büyük bayi toplantısında buluştu. Telpa’nın tüm Türkiye’deki 1.650 bayisinin katılımıyla ile gerçekleşen toplantıda Sony Ericsson yetkilileri katılımcılara marka, satış, dağıtımla ilgili mesajlarını iletirken Telpa yetkilileri ise yeni dağıtım yapısıyla ilgili açıklamalar yaptı. Toplantıların ardından bayiler; 3 bin metrekare üzerine kurulmuş dev fuar alanında Sony Ericsson ürün ve uygulamalarını inceleme fırsatı yakaladı.

Mobilize Bilgi
Sony Ericsson, küresel iletişim pazarına yenilikçi ve zengin özellikleri bulunan cep telefonları, aksesuarlar ve PC kartlar sunmaktadır. Sony ve Ericsson tarafından 2001 yılında ortaklık olarak kurulan Sony Ericsson'un yönetim küresel yönetim binası Londra'da yer almakta ve Avrupa, Japonya, Çin ve Amerika'daki Ar-Ge bölümleri dahil tüm dünyada yaklaşık 6 bin çalışanı bulunmaktadır.



Eklenme tarihi: 24.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler