Sony Ericsson’dan hediye serisi

Sony Ericsson’dan hediye serisi

Babalar Günü, ona tüm gün işte veya evde; gündelik yaşamla arasında eğlenceli, pratik ve son teknolojiyi kullanan bir bağ kuracak hediye vermek için en uygun fırsat... Sony Ericsson, her yaştan babanın severek kullanmak isteyeceği cep telefon modelleri ve aksesuarlarıyla Babalar Günü’nü farklı bir alternatifle değerlendirme şansı sunuyor.

Sony Ericsson W890iSony Ericsson W890
Sony Ericsson, Walkman telefon serisine eklediği son ürünü W890 ile müzikle yaşamaktan keyif alanları yepyeni bir deneyimle tanıştırıyor. Çok ince ve şık bir tasarıma, 2 GB’lık büyük bir depolama kapasitesine ve 3.2 megapiksellik kameraya sahip olan W890 müzik ve tasarımı hayatının parçası haline getirenlere dört dörtlük bir hizmet sunuyor. Model ayrıca, kullanıcılara SensMe özelliği sayesinde o an hangi ruh halindeyse, o ‘mood’a uygun müzik parçalarını çalma fırsatı sunuyor. İlk bakışta neredeyse bir CD kutusu kalınlığındaki inceliği, şık ve her fonksiyona rahatça ulaşım sağlayan tasarımı, heyecan uyandıran ambalajıyla dikkat çeken W890; hafıza gücü, saklama ve hız kalitesiyle de telefonun ötesine geçen bir teknolojiye sahip.

Sony Ericsson W890i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson K770iSony Ericsson K770
Sony Ericsson Cyber-shot telefon K770 oto fokuslu 3,2 mega piksel kamerasıyla cep telefonlarıyla fotoğraf çekmeyi alışkanlık haline getirenlerin beğenisine sunuyor. Üstelik, rötuş gerektiğinde kullanılabilen fotoğraf düzeltme özelliğiyle birkaç tıkla fotoğraf çekildikten sonra bile düzeltilebiliyor. Telefonun dijital kamerası, genelde bağımsız dijital fotoğraf makinelerinde görülen ek özellikler sayesinde net ve yüksek çözünürlükte fotoğraflar sunuyor. PictBridge fonksiyonuysa, bilgisayarı kullanmaya gerek kalmadan sadece telefonu yazıcıya bağlayıp resim seçme ve yazdırma şansı veriyor.

Sony Ericsson K770i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Sony Ericsson P1i
Sony Ericsson P1i
İş ve özel hayatı şık ve küçük tek bir pakette birleştiren Sony Ericsson P1, şirket e-postası, takvim ve kişilere her an erişim sağlıyor. Hem de nereye gidilirse gidilsin. 3G fonksiyonu bulunan model, tüm ofis uygulamalarını telefonda görüp düzenleme imkanı veriyor. İş dışındaki alanlarda da iddialı özellikleri bulunan model müzik, kamera ve oyun özellikleriyle de dikkat çekiyor. Skype çağrıları yapıyor ve alıyor, sohbet etme ve arkadaş listesini görme şansı tanıyor. Model ayrıca, seçilmiş internet sitelerinden ve bloglardan son dakika haberlerini ve başka içerik öğelerini almak için de kullanılabiliyor.

Sony Ericsson K530i

Sony Ericsson K530
Sony Ericsson K530, 2 megapiksel kamerasıyla iddialı fotoğraflar çekme fırsatı sunuyor. Access Netfront™ web tarayıcısı yüklenmiş olarak tüketicinin kullanımına sunulan model, istenildiği zaman internet erişimi sağlıyor. RSS akışları ise, hava durumu gibi en son haberleri de telefona getiriyor; e-posta ve internet erişimi sağlıyor. Ayrıca modelde FM radyosu da bulunuyor.

Sony Ericsson K530i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 8.06.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler