Sony Ericsson’a Sıcak Teknoloji desteği

Sony Ericsson’a Sıcak Teknoloji desteği

Bugüne değin BMW, Mercedes, Nike, Bjork ve Massive Attack gibi marka ve isimlerle çalışan dünyaca ünlü sanatçılar Warren du Preez ve Nick Thornton Jones, Sony Ericsson ile yaptıkları işbirliği çerçevesinde tasarladıkları imajlarıyla cep telefonu ve tasarım dünyasının gündeminde. İkilinin yarattığı imajlar, Sony Ericsson’un sofistike bir tarzı yansıtan cep telefonu modellerinin kimliğini yansıtacak.

Sony Ericsson XPERIA X1Özgür ve çarpıcı
1998’den bu yana birlikte çalışan Warren du Preez ve Nick Thornton Jones, özgün ve çarpıcı tasvir tekniğiyle tanınıyor. Nick ve Warren paylaştıkları tutku ve dijital dünyayı keşfetme arzusuyla 3 boyutlu zeminleri daha zengin bir görselliğe kavuşturmak için fotoğrafın sınırlarını zorluyorlar. İkili; Sony Ericsson işbirliğinde ise, tasarımdaki bu bakış açısı ve görsel hayalleri yeni bir konseptte tanımlıyor: ‘Sıcak Teknik’.

Daha sıcak iletişim için: Sıcak Teknik
Warren ve Nick’in yeni çağın bir parçası olmayı reddetmeleri “üstün-görsel” estetiğini üretmelerini sağladı. İkili; bu yaklaşımı, bilincin yer değiştirmesini teşvik eden tahrik edici sanatsal bir durum olarak ifade ediyor. ‘Sıcak Teknik’ konsepti, bir marka olarak ilk kez Sony Ericsson için kullanıldı.

Sony Ericsson ortaklığı
Projede moda, yaşam tarzı ve teknolojinin birbirleriyle olan ilişkileri büyüyor ve Warren du Preez ve Nick Thornton Jones’un modern, teknik olarak mükemmel ve samimi fotoğraf tarzı Sony Ericsson ile yakın bir bağ kuruyor. ‘Teknoloji ısınıyor’... Bu konsept, teknolojinin sosyal ve ekonomik açıdan insan hayatında yer almasını mümkün kılmayı hedefliyor. Ayrıca; proje, sanatın ve iletişim teknolojisinin büyüyen ilişkisini hayata yansıtıyor.



Eklenme tarihi: 13.08.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler