Sony Ericsson yeniden başlıyor

Sony Ericsson yeniden başlıyor

Sony Ericsson, 2008 yılı başından bu yana işbirliği yaptığı ve Türkiye’deki distribütörü Telpa ile Ocak 2009 itibariyle yollarını ayırıyor. Sony Ericsson önümüzdeki dönemde, segmentlere ayırdığı cep telefonu pazarında satış noktalarına özel olarak atanan distribütörlerle işbirliği yapacak.

Sony Ericsson W890iPazara uygun şekillendirme
Cep telefonu pazarını: Operatör Mağazaları, Elektronik Zincir Marketler/Hipermarketler ve Kurumsal Kanal olmak üzere segmentlere ayıran Sony Ericsson; yeni distribütör yapılanmasında önümüzdeki dönemde Vodafone kanalına Brightstar Türkiye ile ulaşacak. Turkcell kanalı, Elektronik Zincir Marketler/ Hipermarketler için Tekofaks İletişim Hizmetleri Pazarlama A.Ş. ile işbirliğine giden Sony Ericsson, Kurumsal Kanal ve Avea kanalı için Vegatel İletişim Hizmetleri A.Ş ile çalışacak.

Soner Cesur: Müşteri odaklı yapıya sahip olacağız
Sony Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Soner Cesur yeni distribütör sisteminin de dahil olduğu yeniden yapılanma hakkında şunları söylüyor: “Sony Ericsson’da “Satış ve Pazarlama”yı ön planda tutan Müşteri Odaklı bir yapımız olacağını açıklamıştık. Bilindiği gibi bu doğrultudaki birinci adımımız iç yapımızı revize etmek oldu. İkinci aşamada ise son derece fragmente olan sektörü bayilerin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde segmentlere ayırdık ve bu segmentlerdeki güçlü iş ortaklarıyla çalışma kararını verdik. İki aya yayılan, son derece titiz ve yoğun bir çalışmanın sonunda belirlediğimiz iş ortakları; Sony Ericsson ürünlerinin daha fazla tüketici ile buluşması için gerekli altyapıya sahip, alanlarında kendini ispat etmiş, çok güvenilir kurumlar. Kendileriyle birlikte yeni dönemde cep telefonlarımızın Türkiye’de daha fazla kullanıcıya ulaşacağına yürekten inanıyoruz.”



Eklenme tarihi: 1.01.2009
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler