Sony Ericsson W760

Sony Ericsson W760

Sony Ericsson, müzik ve oyun oynama özellikleriyle mobil eğlencenin son noktasındaki Walkman telefonu piyasaya sundu. Zamanın trendlerini yansıtan Sony Ericsson Walkman telefon W760, modern hayatın getirdiği multimedya donanımının eğlenceli özelliklerinden son teknoloji oyunları, yüksek kalitede müzik ve video içeriklerini bir arada sunuyor.

Sony Ericsson W760iOyun, müzik ve video birlikte
Oyun, müzik ve video fonksiyonlarını tek bir cihazla pratik bir şekilde sunan W760 bu ihtiyaçları karşılamak için diğer tüm cihazlara ayrı ayrı sahip olma gereksinimini de ortadan kaldırıyor. Görsel, işitsel olarak dört dörtlük bir kullanım sunan W760 cep telefonu, oyun oynarken bir “joystick” gibi kullanılabilme özelliğiyle cep telefonunda oyun deneyimine yepyeni bir boyut kazandırıyor. Tenis, bowling gibi hareketin önem kazandığı oyunları hareket sensörüyle canlı oynama hissi yaşatan model, bu keyfi sanal olmaktan çıkarıp tüm vücudunuzda hissedebileceğiniz bir eğlenceye dönüştürüyor.

Sony Ericsson W760i ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Hareketle oyun zamanı
W760 adrenalin yüklü bir oyun fenomeni olan Need for Speed ProStreet oyunu yüklü olarak sunuluyor. Hem tuşları kullanarak hem de telefonu eğerek araba kontrolünün sağlanabildiği oyun, Motion Sensor 2.2"lik ekranda, manzaralı biçimde oynanabiliyor. Medya yöneticisi ve video streming kapasitesiyle cep telefonuna indirilenleri hızlı ve rahat izleme imkanı sunan Sony Ericsson Walkman telefon W760, 3.2 megapiksel kamerası sayesinde kullanıcısının amatör fotoğrafçı ruhunu da mutlu ediyor.

Hoparlör ve hafıza kartı hediye
Özel tasarımlı MPS-70 hoparlör ve 2GB’lık Memory Stick Micro (M2) hafıza kartı hediyesiyle dikkat çeken W760; belirli mağazalarda yaklaşık 540YTL’den alıcı buluyor.



Eklenme tarihi: 28.10.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler