Sony akımı 6.44 inç bir cihazla devam edebilir

Sony akımı 6.44 inç bir cihazla devam edebilir

Mobil dünyada son günlerin popüler markası Sony, CES 2013 fuarına damga vuran akıllı telefonlarının yanı sıra şimdilik sadece Japonya’da tanıtılan tablet bilgisayarı ile haberlere konu olmuştu. Şimdi ise yine Sony konulu başka bir haber var.


Büyük ekranlı bir cihaz için çalıştığı konuşulan Sony’nin bu cihazlar için ürettiği söylenen bir ekran panelinin görüntüsü ortaya çıktı. 6.44 inçlik bu ön panelin Full HD çözünürlük kullanacak, Android işletim sistemine sahip, Qualcomm Snapdragon S4 Pro işlemci ve 2 GB RAM ile donatılacak bir telefon tablet melezi bir cihaza ait olduğu iddia ediliyor. Digi-wo forumlarında paylaşılan bu görüntü böyle bir cihaz için ilk somut kanıt denilebilir. Böylece Sony’nin de büyük ekranlı akıllı telefon pazarında da aktif bir rol alacağı gerçeği ortaya çıkıyor.

Henüz hiçbir ayrıntı belli değil ve Sont tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. İlk başlarda yadırgansa da dünyada önemli bir satış ivmesi yakalayan bu büyüklükteki cihazlar artık hepimiz tarafından kabul görmüş durumda. Bakalım Sony Xperia Z serileri ile yakaladığı bu rüzgarı 6.44 inçlik cihazıyla devam ettirebilecek mi bekleyip göreceğiz.



Eklenme tarihi: 22.01.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler