Sony 20 MP kameralı bir telefon hazırlığında iddiası

Sony 20 MP kameralı bir telefon hazırlığında iddiası

Yeni amiral gemisi Xperia Z ile 2013 yılına çok umutlu giren Sony, orta sınıf akıllı telefonları da ihmal etmezken yeni gelen dedikodular teknoloji meraklılarını cidden heyecanlandıracak.

İddia göre Sony Honami kod isminde yeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Telefonun üst seviye donanımının yanında bu dedikoduda en çok yankı bulan kısımsa cihazın 20 MP çözünürlüğünde kameraya sahip olacağının söylenmesi. Özel bir sensör kullanacak kamera, Xenon ya da çift plazma LED flaşla birlikte telefonda yer alacak. Sony bu Honami’da kullanacağı sensörü kimseye vermeyerek de telefonun bu özelliğini sadece kendi markasına saklayacak.

Telefon bu kameranın yanında Snapdragon 800 MSM8974 işlemci ve Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM ile birlikte üst seviye bir performansa sahip olacak. Ekranın ise 5 inç Full HD olacağı belirtilen telefon IP 55/57 sertifikalarına da sahip olarak Xperia Z benzeri bir dayanıklılık sunacak. İkinci çeyrek sonunda tanıtılacağı söylenen telefon aynı zamanda Sony için başka bir amiral gemisi modeli olarak ailede yer alacak.



Eklenme tarihi: 2.04.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler