Songify uygulaması ile çok eğleneceksiniz

Songify uygulaması ile çok eğleneceksiniz

Akıllı telefonlar iş hayatımızda bize birçok kez yardımcı olurken, aynı zamanda çok sıkıldığımız anlarda oyunlarla ya da birbirinden farklı uygulamalarıyla bizim için bir eğlence aracı olabiliyor.


Şimdi size bahsedeceğimiz uygulamada işte tam bu işe yarıyor. Eğer sesim kötü diyor ama şarkı söylemek istiyorum diyorsanız Songify uygulaması ile hem gülecek hem de ortaya çok ilginç şarkılar çıkartabileceksiniz.

Uygulamayı bedava olarak indirdikten sonra tek yapmanız gereken, ortadaki kısma sesinizi kaydetmek için basmanız. Bundan sonrasını ise uygulama sizin yerinize yapıyor. Hazır şarkıların içine sesinizi monte eden Songify, aynı zamanda sesinizle oynayarak ortaya bambaşka bir şarkı çıkartıyor.


Uygulamada baya bir şarkı mevcut fakat sadece 3 şarkılık bir deneme hakkınız var. Diğer şarkılar için uygulamanın kendi içinde sistemleştirdiği krediyi satın almanız gerekiyor. Songify kaydettiğiniz şarkıyı paylaşmanıza ve zil sesi yapmanıza izin veriyor. Ayrıca diğer kullanıcıların paylaştıkları şarkıları da uygulama içerisinden dinleyebiliyorsunuz.

Keyifli anlar geçirebileceğiniz uygulamayı Android işletim sistemleri için buradan, iOS işletim sistemleri içinse buradan indirebilirsiniz. Kim bilir belki de içinizdeki cevher bu uygulamayı bekliyordur.



Eklenme tarihi: 24.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler