Şok fırsat: Her yöne 1 kontör

Şok fırsat: Her yöne 1 kontör

Turkcell YükleKazan kampanyasına tüm hızıyla devam ediyor. Hazır Kart abonesi tüm Turkcell’lilerin katılabileceği kampanyada en az 100 kontör yükleyerek 30 gün boyunca tüm Turkcell abonelerini, diğer operatörleri ve sabit hatları dakikası sadece 1 kontöre arayacaksınız.

Turkcell BlackBerry 8120Nasıl katılacağım?
Kampanyaya katılarak her yöne 1 kontöre konuşmak için önce ’a kadar KAYIT yazıp 5544’e göndermeniz gerekiyor. Bu mesajı gönderdikten sonra en az 100 kontör yüklemelisiniz. Her yöne dakikası 1 kontöre konuşmak için öncelikle kampanya katılım mesajını göndermeniz daha sonrasında kontör yüklemeniz gerekiyor. Her yöne 1 kontöre görüşebileceğinize dair bilgilendirme mesajı geldikten sonra 30 gün boyunca indirimli görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Kontörünüz biterse tekrar kontör yükleyerek dakikası 1 kontöre konuşmaya devam edebilirsiniz. Kampanyaya katılacak kişi sayısı sınırlıdır.

Mobilize Bilgi
Turkcell hattınıza kontör yüklemek için 8090, bakiye sorgulamak için 8091’i arayabilirsiniz. Kontör göndermek için, cep telefonunuzun mesaj kısmına, göndermek istediğiniz kişinin telefon numarası ve göndermek istediğiniz kontör miktarını arasında bir boşluk bırakarak yazınız ve 2277 gönderiniz.



Eklenme tarihi: 8.04.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler