Snapseed uygulaması ile fotoğraflarınız daha profesyonel

Snapseed uygulaması ile fotoğraflarınız daha profesyonel

Akıllı telefonların gelişen kamera özellikleri sayesinde çekilen fotoğrafların kaliteleri, yakalanan sahneler de günümüzde farklı bir önem kazanmaya başladı. Özellikle Instagram uygulamasının yakaladığı başarı, her gün sosyal ağlarda paylaşılan milyonlarca fotoğraf bunun en güzel örneği.


Çekilen fotoğrafları telefonlarımızda hem görüntülemek hem de üzerinde çeşitli rötuşlar yapma imkanı sağlayan birçok uygulama mevcut. İşte Snapseed de daha önce iOS üzerinde ücretli olarak yayınlanan ve Google tarafından Nik Software firmasının alınması ile geçtiğimiz gün Android için de indirilebilir hale gelen gelişmiş bir fotoğraf uygulaması. Uygulamanın Android için yayınlandıktan sonra iOS sürümünün de ücretsiz hale getirildiğini ayrıca belirtelim.


Google’ın Snapseed’den sorumlu ürün müdürü Josh Haftel kendi uygulamalarının Instagram gibi basit düzenlemeler içermediğinin özellikle üzerinde duruyor. İçinde birçok filtre bulunan ve ayrıntılı bir şekilde rötuş imkanı sağlayan uygulamanın sosyal ağlarla uyumu da dikkat çekici.



Uygulamanın Android versiyonunu buradan, iOS versiyonunu da buradan indirebilirsiniz. Ayrıca uygulama hakkın daha fazla bilgi almak için Snapseed İnternet sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 9.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler