Snapdragon 800 çipsete sahip ASUS PadFone Infinity görüntülendi

Snapdragon 800 çipsete sahip ASUS PadFone Infinity görüntülendi


Telefon-tablet melezi kategorisine farklı bir anlayış kazandıran yenilikçi PadFone serisinin ilk üyesi, tüketicileri uzun süre bekletmişti. Birinci PadFone'yi bir yıl erteleyip donanım ve tasarımını yenilendikten sonra yeniden teknoloji dünyasının karşısına çıkaran ASUS, altı ay geçmeden PadFone 2'yi duyurmuş; Şubat 2013'te ise, Snapdragon 600'lü PadFone Infinity ile seriye peş peşe yeni modeller eklemeye devam etmişti.

Bir yılda birbirinin halefi üç farklı PadFone piyasaya süren Tayvanlı üreticinin yeni ürün formunu yaygınlaştırma çabaları, bu sene çıkış yapacak ikinci bir aygıtla sürecek gibi görünüyor. A86 model numaralı yeni bir PadFone hazırlığında olduğu iddia edilen ASUS'un yeni PadFone Infinity olarak adlandıracağı kesinleşen telefonuna ait ilk görüntüler yayımlandı. Qualcomm'un 2.3 GHz hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemci, Adreno 330 GPU'lu Snapdragon 800 MSM8974 çipseti ve microSD kart yuvası dışında ilk PadFone Infinity'den pek farklı olmayacak cihaz, ePrice sitesinin sızdırdığı fotoğraflarda tasarımı neredeyse tamamen aynı olan beyaz renkli bir kasayla görüntülendi.

Eylül sonunda Tayvan'da satılmaya başlayacağı iddia edilen ikinci PadFone Infinity'nin Berlin'deki IFA 2013'te sergilenme ihtimali oldukça yüksek. Diğer PadFone'lere kıyasla daha düşük bir fiyatla satışa çıkacak telefonun tablet bilgisayar aksesuarının nasıl fiyatlandırılacağı ve herhangi bir değişiklik yaşayıp yaşamayacağı konularında henüz bir bilgi bulunmuyor.









Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 30.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler