Siyah HTC One max tanıtıldı

Siyah HTC One max tanıtıldı

Ekim'de resmiyet kazanıp piyasaya sürülen HTC'nin ilk telefon-tablet melezi, daha önce siyah renkli sürümüyle Tayvanlı bir operatöre ait reklam afişlerinde görünmüştü. Firmanın Hong Kong sitesinde listelenen cihazın yeni renk seçeneği resmiyet kazandı. Ön ve arka yüzü kapsayan siyah alüminyum kaplama ve yine siyah renkli polikarbonat kasa çerçevesiyle gelen geniş ekranlı telefon, gri sürümünde oldukça dikkat çeken parmak izi okuyucuyu arka kısımdaki belirginliğini azaltarak daha iyi bir görünüm ortaya koyuyor.

5.9 inç büyüklüğünde Full HD Super LCD 3 ekranHTC One Max, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 çipset, 2GB RAM, 16/32 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, 4 MP HTC Zoe kamera, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, HTC Sense 5.5 kullanıcı arayüzü, biyometrik sensör ve 3.300 mAh pille gelen tablet telefonun herhangi bir dijital kalem fonksiyonu ya da geniş ekranını daha işlevsel hale getirecek ek bir özelliği bulunmuyor. Buna karşın şık kasası ve özgün arayüzüyle tüketicilerin beğenisini kazanmayı başarıyor.

Hong Kong'da satışa çıkan siyah HTC One max, 799$ perakende satış fiyatıyla piyasaya sürüldü. Türkiye ve diğer ülkelere ne zaman giriş yapacağı açıklanmayan aygıtın HTC One ile uyumlu bir renk sürümü yol haritasına sahip olması bekleniyor. İlerleyen aylarda mavi, kırmızı ve altın renkli One max modellerinin de çıkış yapması mümkün görünüyor.

HTC One Max sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 13.12.2013
Kaynak: HTC

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler