Sıra telefonunda “Cepte Moda” zamanı

Sıra telefonunda “Cepte Moda” zamanı

Cep telefonu rehberi Mobiletişim’den cep telefonu kullanıcılarına yeni bir servis: Cepte Moda. Binlerce duvar kağıdı ve melodinin bulunduğu Ceptemoda.com internet sitesinde, telefonunuza uygun içeriklere kolaylıkla ulaşabilir ve ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kullandığınız telefonun marka ve modelini seçmek.

Telefonunu seçmen yeterli
Ceptemoda.com internet sitesindeki tüm duvar kağıtları, farklı ekran çözünürlüğüne sahip telefonlar için özel olarak hazırlanmıştır. 2000'den fazla cep telefonu modeli arasından kendi telefonunuzu seçtiğinizde Ceptemoda.com
telefonunuzun ekranına uygun olarak hazırlanan içerikleri size sunar.

İndirmek çok kolay
Ziyaretçiler en çok indirilen, popüler duvar kağıtları ve melodilere hiç bir ücret ödemeden Ceptemoda.com sayfalarında ulaşıyorlar. Hem de üyelik gibi formalitelerle uğraşmadan, sadece birkaç tık sonunda bilgisayarınıza indirebileceğiniz kolaylıkta.

Modayı siz belirleyin
İlk haftadan yoğun bir ilgiyle karşılanan ve 10.000'den fazla içeriğin indirildiği Ceptemoda.com şimdiden cep telefonunu renklendirmek isteyen cep telefonu kullanıcılarının gözdesi olmuş durumda. Eğer siz de telefonunuzla fark yaratmak istiyorsanız hemen www.ceptemoda.com'a girin ve modayı siz belirleyin.



Eklenme tarihi: 1.09.2009
Kaynak: Mobiletişim | Cepte moda

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler