Sinyal Kesici Kılıf

Sinyal Kesici Kılıf

Günümüzde bazı teknolojik cihazlar kullanarak, cep telefonu kullanan kişilerin telefonları, açık olmadığı halde dinlenebiliyor ve yer tespiti yapılabiliyor. Sinyal Kesici Kılıf kullanıldığında şebekeyle bağlantınız tamamen kesilir, dinleme ve konum tespiti yapılamaz. Telefonun içeriğine, e-posta iletilerinize, SMS ve telefon bilgilerine dışarıdan hiçbir şekilde müdahele edilemez.

Nasıl kullanılır?
Sinyal Kesici Kılıfın iki gözü vardır. Bu gözlerden öndeki normal kullanımlar içindir. Yani telefonunuzu ön göze koyduğunuzda normal bir kılıf görevi görür, telefonuzu çizilmelere ve darbelere karşı korur.

Çift gözlü
Sinyal Kesici Kılıfın ikinci gözüne cihazınızı yerleştirdiğinizde ise telefonun şebeke ile irtibatı tamamen kesilir. Sinyal Kesici Kılıfın çalışması için telefonu kapatmanıza gerek yoktur. Kendinizi güvende hissetmek istiyorsanız telefonunuzu kılıfın ön gözünden arka gözüne yerleştirmeniz yeterlidir. Cihazınızın bağlantısı anında kesilecektir.

Anında sinyali keser
Tekrar normal şekilde kullanmak için cihazınızı arka gözden ön göze almanız yeterlidir. Sinyal Kesici kılıf kullanıldığında kesinlikle telefon dinlemesi yapılamaz.

Satın Al: 27,14 TL (KDV Dahil, Aynı gün ücretsiz Kargo)

Sinyal Kesici Kılıf
(KDV Dahil, Aynı gün ücretsiz Kargo)



Eklenme tarihi: 7.06.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler