Şifresini unutanlara çözüm

Şifresini unutanlara çözüm

Operatörlerin online işlem merkezleri internet üzerinden, bilgisayarınızın başında, hattınızla ilgili tüm işlemleri yapmanıza imkan sağlıyor. Online işlem sistemini kullanabilmek için web şifreleri gerekiyor.

LG ShineAvea aboneleri:
Web işlemleri menüsünü kullanmak ve ücretsiz kısa mesaj göndermek için gerekli olan şifreyi SIFRE yazıp 9494’e kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Avea Web İşlemleri menüsünden hattınızla ilgili tüm işlemleri yapabiliyor ve 1 ücretli kısa mesajdan sonra 20 adet ücretsiz kısa mesaj gönderebiliyorsunuz.

Turkcell aboneleri:
Online işlem merkezine girerek hattınızla ilgili tüm işlemleri yapabildiğiniz SuperŞifre’nizi öğrenmek için cep telefonunuzun mesaj kısmına SIFRE yazarak 2222’ye gönderiniz. Aynı şifreyle Online İşlem Merkezini ve Web Mesaj hizmetini de kullanabilirsiniz. Şifrenizi öğrenmek için göndereceğiniz kısa mesaj ücretsizdir. Gnçtrkcll şifrenizi öğrenmek için cep telefonunuzun mesaj kısmına SFR yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. Gnçtrkcll şifrenizle, Turkcell’in Gnçtrkcll abonelerine sunmuş olduğu, yenilik fırsat ve indirimlerden yararlanabiliyorsunuz.

Vodafone aboneleri:
My Vodafone menüsüne girişte kullanacağınız, ücretsiz kısa mesaj göndermek, hattınızla ilgili indirimli konuşma listenizi düzenlemek gibi bir çok işlemi yapabildiğiniz şifreyi öğrenmek için SIFRE yazıp 7000’a kısa mesaj gönderiniz. Göndereceğiniz kısa mesaj 1 kısa mesaj bedeli ile ücretlendirilmektedir.



Eklenme tarihi: 5.01.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler