Share on Ovi: Bireysel paylaşım

Share on Ovi: Bireysel paylaşım

Nokia, Barselona'da düzenlenen Mobile World Congress 2008'de, işbirliğini, yaratıcılığı ve paylaşımı teşvik eden yeni tümleşik cihaz ve İnternet servislerini tanıttı. Böylece, İnternet'in avantaj ve fırsatlarını birleştirmeye yönelik vizyonunu bir kez daha vurgulamış oldu. Nokia'nın yeni haritaları ve ortam paylaşım topluluğu Share on Ovi, içerik odaklı İnternet'in önünü açıyor.

Nokia 6220 Classicİnternetin tanımı değişiyor
Nokia N96, Nokia N78, Nokia 6220 Classic ve Nokia 6210 Navigator, yaya navigasyonundan mekan etiketlemeye, film seyretmekten video ve fotoğraf paylaşımına, çok sayıda lokasyon tabanlı ve multimedya deneyim sunuyor. Nokia, haritalama ve navigasyon gibi lokasyon tabanlı servislerin, mobil cihazlarda temel bir platform olacağına inanıyor. Şirket ayrıca, "Share on Ovi"yi tanıtarak, Ovi Internet servis ortamının bir sonraki adımını da açıkladı. "Share on Ovi", kişisel ortamları yüklemeyi, yönetmeyi ve paylaşmayı kolaylaştıran bir bireysel ortam paylaşım topluluğu.

Share on Ovi: Bireysel ortam paylaşım topluluğu
Daha önce duyurulan Ovi Internet servisleri ortamını geliştiren Nokia, kişisel ortamları mobil, masaüstü ya da başka bir bağlı cihaz üzerinden yükleme, yönetme ve paylaşmayı kolaylaştıran ücretsiz bireysel ortam paylaşım topluluğu Share on Ovi'yi duyurdu. Share on Ovi, tüketicilerin sosyalleşebilecekleri, etkileşimde bulunabilecekleri ve işbirliği yapabilecekleri bir topluluk oluşturuyor. 100'ü aşkın farklı ortam türü için tasarlanan Share on Ovi, sınırsız depolama ve sınırsız aylık yükleme olanağı sunuyor. Burada hesap açmak isteyen tüketicilerin, www.share.ovi.com adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.



Eklenme tarihi: 25.02.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler