Sesleri kaydet, içinden kelime ara

Sesleri kaydet, içinden kelime ara

Günümüzde birçok şirket, kurum içi ve dışı telefon görüşmelerini kaydetme yoluna gidiyor. Bazı sektörlerde bu durum kanuni bir zorunluluktan kaynaklanıyor. Telefon konuşmalarını kaydetmek isteyen şirketlere, telekomünikasyon sektörünün deneyimli markası Bircom güvencesiyle sunulan Xpeech ses kayıt sistemleri kullanıcılara önemli avantajlar getiriyor. Xpeech, telefon konuşmalarını 2 yıl boyunca yedeklemeye ihtiyaç duymadan kaydedebilecek 250 GB’lık dahili bir sabit diske sahip bulunuyor. Çalışmak için bilgisayar bağlantısına ihtiyaç duymayan Xpeech, kayıtlar arasında dilediğiniz kelimenin geçtiği konuşmayı bulup dinlemenizi sağlayan “Sestek WordSpotter” yazılımıyla birlikte sunuluyor.General Mobile G111

Aramak istediğiniz kelimeyi girin
Türk bilişim firması SesTek tarafından geliştirilen ve Xpeech ses kayıt sistemlerini satın alanlara 1 yıllık ücretsiz kullanım lisansı ile sunulan “WordSpotter” yazılımı, Xpeech ürünü için özel olarak uyarlandı. Yazılım, istediğiniz kelimenin geçtiği konuşmayı bulup dinlemeyi mümkün kılıyor. Aranan sözcüğü SesTek WordSpotter”a girdikten sonra yazılım, bütün işlemleri otomatik olarak gerçekleştiriyor. Yazılım, kayıtlı konuşmalar içerisinde arama yapıyor ve bulmak istediğiniz görüşmeyi büyük bir doğrulukla listeliyor.

Yazılımın teknik özellikleri:

  • Aranan kelimeleri kayıt süresinden çok daha kısa sürede otomatik yakalama
  • Uygun kelimelerde %100'e varan yakalama oranı
  • Sadece yakalanan kelimeleri dinleyerek yanlış kabulleri kolay ve hızlı ayıklama
  • Özel isim, yer ismi gibi yeni kelimeleri sorunsuz yakalayabilme
  • İhtiyaca göre ayarları değiştirerek daha hızlı veya daha doğru yakalama sonuçları alabilme
  • Kelimelerin geçtiği kayıtları ve saniyelerini ayrıntılı raporlama

    Eski ses kayıtlarına uyumlu
    Yazılım, telefon kaydından farklı eski ses kayıt sistemlerine kolayca uyum sağlıyor ve arama yapabiliyor. Xpeech’in 8 kanallı XVL800 ve 16 kanallı XVL1600 modelleri şirketlere komple bir ses kayıt çözümü sunuyor. Xpeech’in gelişmiş kurulum özelliği sayesinde, telefon konuşmalarının kayıt altına alınması için hatların sisteme bağlanması yeterli. Bundan sonra Xpeech, firmanıza gelen ya da firmanızdan yapılan tüm aramaları tarih, saat ve telefon numarası gibi pek çok ayrıntıyla birlikte kaydetmeye başlıyor. Ayrıca görüşmeler internet üzerinden de dinlenebiliyor.



    Eklenme tarihi: 13.10.2007
    Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

    Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

  • Yorum Yap

    Yorum Yap
    * Ad - Soyad: E-Posta:
    * Mesajınız:

    Popüler Haberler