Seesmic ile sosyal ağları yönetmek daha kolay

Seesmic ile sosyal ağları yönetmek daha kolay

Sosyal ağlar artık her anımızın bir parçası. Akıllı telefonlar sayesinde de takipleri daha da kolaylaşan ve dünyanın en popüler siteleri olan sosyal ağların takibi ise artık başlı başına bir uzmanlık alanı. Şimdi bahsedeceğimiz uygulama ise ünlü teknoloji ve İnternet sitelerinin incelemelerin de en iyi mobil uygulamalar arasında gösterilen Seesmic.



Seesmic uygulaması Twitter, Facebook, Blogger, Tumblr gibi birden fazla sosyal ağı tek bir uygulamadan yönetmenizi sağlıyor. Uygulamanın temel özelliklerinin yanında işlerinizi kolaylaştıracak birçok da aracı kendi içerisinde barındırıyor. Bunlardan örnekler verirsek mevcut birden fazla Twitter hesabınızı çok rahat bir şekilde yönetebiliyorsunuz. Twitter’da özel olarak takip ettiğiniz kişileri kısa yollarla telefonunuzun ekranına kaydederek, tek tıklama ile hesaplarına ulaşabiliyorsunuz. İletinizi birden fazla hesaba aynı anda göndermek, fotoğraf ve video paylaşmak, sosyal ağlardaki aramalarınız kaydetmek, güncellemeleri Evernote’a entegre ederek saklamak, bağlantıları Instapaper, Read It Later ile kaydedilmek bunlardan sadece bazıları.


Uygulama Android, Windows Phone ve iOS gibi önemli işletim sistemlerinin hepsini destekliyor. İşlerinizi kolaylaştıracak bu uygulamayı hala indirmediyseniz eğer, Android işletim sistemi için buradan, iOS kullanan cihazlar için buradan, Windows Phone yüklü akıllı telefonlar içinse buradan indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda uygulamanın ücretli sürümünü satın alarak da daha fazla özelliğe sahip olabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 22.12.2012

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler