Samsung Wave 2 yorumları

Samsung Wave 2 yorumları

Yüksek model telefon almak artık ciddi bir araştırma ve inceleme gerektiriyor. Hangi telefon ihtiyaçlarınıza tam olarak uygun, hangi telefon problemsiz çalışıyor bunları önceden öğrenmek ancak kullanıcı yorumlarını okuyarak mümkün oluyor.

Samsung S8530 Wave 2

  • Yalçın Doğan
    Genel olarak baktığımızda telefonun iyi olduğunu söyleyebilirim. Ekranı bir önceki modele göre daha geniş. Görüntü, ses kalitesi ve ekran duyarlılığı gerçekten güzel.

    Menü kullanımı, program yükleme ve silme kolay. İşletim sistemi bir telefon için çok önemli. Samsung bada işletim sistemini bu telefon için kullanmaları doğru bir karar olarak görmüyorum. Wave 2 fonksiyonel bir telefon. App Markette çok fazla uygulama olmadığından android olmalı diye düşünüyorum.

  • Samet Arı
    Sağlam alümünyum bir kasaya sahip. Elinize aldığınızda bunu farkedebiliyorsunuz. Ekranı da oldukça canlı renklere sahip. zaten Samsung ekran konusunda diğer üreticilerden çok önde.

    Nokia bile N8 modelinde Samsungun geliştirdiği AMOLED ekran teknolojisini kullanıyor.

    3.7 inç büyük ekranında film izlemek ve oyun oynamak çok eğlenceli. Geniş ekranlı telefon bir başka oluyor gerçekten.

    Ekran Super Clear LCD teknolojisine sahip. Bu güç tüketimini minimuma indiriyor. Çok hızlı bir telefon.

  • Cihan Muslu
    DivX filmleri oynatabildiğini görünce tercihlerim arasına almaya karar verdiğim bir telefon oldu. 3.7 inç geniş ve canlı ekranı uzun şehirlerarası yolculukları en eğlenceli anlara dönüştürmem yardımcı oldu. Samsung Wave 2 de film izlerken yolculuğu felan unutuyorum.

    Telefonumla herşeyi yapabiliyorum. İnternette gezinmek, film izlemek, oyun oynamak çok güzel. Bazı arkadaşları şarjının uzun süre gitmediğini söylemiş ama ben aynı fikirde değilim. Telefon bu kadar geniş ekranına rağmen en az 2 gün gidiyor.

  • Diğer yorumlar için tiklayiniz.

Samsung Wave 2 ile ilgili diğer haberler



Eklenme tarihi: 28.04.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler