Türkiye'deki Galaxy Note 7 kullanıcıları için ilk resmi açıklama

Türkiye'deki Galaxy Note 7 kullanıcıları için ilk resmi açıklama

1 Eylül'den itibaren dünya genelinde geri çağırma programı başlatılan Galaxy Note 7 telefonu için Türkiye'de ilk resmi açıklama yapıldı. Samsung Türkiye, tüketicilerin bir an önce telefonlarını kullanmayı bırakıp yetkili servis noktasına teslim ederek programa katılmasını tavsiye ediyor.

Samsung'un kendi ürettiği bataryalardan kaynaklanan patlama riski nedeniyle milyonlarca Note 7 toplatılıyor. Çin'deki ürünlerin önemli bir bölümü hariç neredeyse tüm ülkelerde durum böyle. Türkiye'de Samsung'un yetkilendirmiş olduğu distribütörlerin ithal ettiği bir ürüne sahip tüketiciler, 444 77 11 nolu iletişim hattını arayarak değişim programına katılabiliyor. GSM operatörlerinden taahhütle alınan cihazlar için de aynı yöntem geçerli. Bu iki gruba mensup Note 7'leri aradaki fark geri ödemesiyle farklı bir Samsung telefonla değiştirmek de mümkün.

Paralel ithalat ya da yurtdışından alınan IMEI kayıtlı Note 7'ler içinse tek seçenek ekimin ikinci yarısında dağıtımına başlanacak yeni ürünleri beklemek. Bu tarihe kadar Samsung Türkiye garantili cihaz sahipleri geçici telefon tedariği için firmaya başvurabilecek. Programa katılırken ürünle birlikte gelen ya da satın alınan aksesuarların iade edilmesi gerekmiyor.



Eklenme tarihi: 12.09.2016
Kaynak: Samsung Türkiye

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler