Samsung son çeyrekte vuracak

Samsung son çeyrekte vuracak

Samsung’un özellikle 2007 yılından itibaren Türkiye pazarına daha çok önem vermesi hem firmanın başarısını artırmış hem de Türkiye’deki tüketicilerin Nokia alışkanlığını biraz olsun kırmıştır. Önceleri Nokia dışındaki tüm firmalar sadece alt ve orta düzey telefon modellerini Türkiye’ye getirirken şimdi dünya ile birlikte aynı anda en üst modeller pazara sunulmaya başlamıştır. Samsung son çeyrekte en üst model iki telefonunu piyasaya sunacak. Bunlardan biri Samsung innov8, diğeri ise Samsung i900.

Samsung SGH-i8510 innov8Samsung innov8
Samsung innov8’in en önemli özelliği 8 MP kameraya sahip olmasıdır. GPS desteği bulunan telefonda, aynı bilgisayarda olduğu gibi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayan optik mause bulunmaktadır. İnnov8’in kamerasında bulunan “Gülücük yakalama modu” sayesinde telefon, fotoğraf karesi içerisinde bulunan insan yüzünün gülümsemesini bekler ve yakaladığı anda çekim yapar. Diğer bir mod ise “Göz kırma modu”dur. Bu moda çekim yaparken insan yüzünün gözlerini kırmadığı anı yakalar ve çekimi o anda gerçekleştirir. Bu ay sonunda satışa sunulacak innov8’in satış fiyatı 1.170 YTL olacak.

Samsung innov8 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Samsung SGH-i900Samsung i900
Yakın zamanda piyasaya sunulacak ve “iPhone katili” olarak adlandırılan yeni diğer cep telefonu modeli ise Samsung i900 Omnia. 5 MP kamerası bulunan i900’ün kamerasında Yüz tanıma teknolojisi bulunuyor. Bu özellik sayesinde fotoğraf karesi içerisinde bulunan insan yüzlerini otomatik olarak algılayarak netleme imkanı sunan i900 ile bulanık fotoğraflar çekmek çok zor. i900 Windows Mobile işletim sistemine sahip. DLNA teknolojisi ile desteklenen i900 bu ay sonunda satışa sunulacak. Telefonun fiyatının 1000 YTL olması bekleniyor.

Samsung SGH-i900 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız



Eklenme tarihi: 11.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler