Samsung S8300: 8 MP kamera

Samsung S8300: 8 MP kamera

8 MP kamera çözünürlüğüne sahip Samsung’un yeni modeli S8300, bu tür telefonlarda bulunması gereken bir özellik dışında tüm özellikleri içeriyor. Eksik olan özelliği Wireless. Geniş dokunmatik ekranı bulunan telefon ile kablosuz internet ağına başlanamıyorsunuz. Aslında telefon HSDPA tenolojisine sahip. Bu teknoloji evlerimizde kullandığımız ADSL’den kat kat daha hızlı. Fakat ülkemizde bulunan altyapı henüz bu teknolojiyi destekleyecek seviyede değil.

Samsung S8300 UltraTOUCHSamsung S8300 UltraTouch özellikleri:

  • 51.5 x 110 x 12.7 mm boyutlarında, 105 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 4 saat konuşma, 350 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği,
  • 16700000 renkli, 240 x 400 px ekran
  • 75 MB dahili hafıza, Harici hafıza desteği
  • 8 MP kamera, Otomatik netleme
  • GPS desteği, 3G, Görüntülü Görüşme
  • Yüz tanıma teknolojisi, Gülücük yakalama modu
  • Döküman görüntüleme, PDF okuyucu

Samsung S8300 UltraTOUCH ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Gelişmiş ekran teknolojisi
S8300’ın AMOLED ekranı, göz alıcı canlılıkta renkler ve çözünürlük sunuyor. İlk defa Samsung tarafından kullanılan AMOLED teknolojisi enerji tasarufu ile de dikkat çekiyor. S8300‘ın tam dokunmatik ekranı ve kapağını kaydırınca ortaya çıkan standart klavyesi, kusursuz formu ve fonksiyonları bir araya getiriyor.

8 Megapiksel ve sadece 12,7mm
S8300 kullanıcıları en üstün teknolojiyle buluşturuyor. Güçlü flaşı, 8 megapiksel kamerası ve gülücük yakalama modu, cep telefonunuz ile mükemmel pozlar yakalamanıza olanak veriyor. Yer etiketleme özelliği ile çekilen fotoğraflara, o yerin coğrafi koordinatlarını otomatik olarak kayıt edebiliyor. Yani fotoğraf çektiğinizde, GPS aracılığı ile bulunduğunuz koordinatları fotoğraf üzerine kaydediyor.

Ücretsiz Navigasyon
S8300, hafıza kartına yüklü olarak gelen Route66 programı sayesinde sizi bulunduğunuz noktadan gitmek istediğiniz adrese tamamen ücretsiz olarak yönlendiriyor. Siz yanlış yola sapsanız bile S8300 varış noktasına nasıl ulaşmanız gerektiğini saniyeler içinde hesaplıyor ve navigasyona yeni bir güzergah çizerek devam ediyor. Sahip olduğu GPS (Global Positioning System) alıcısı sayesinde uydulara ücretsiz bir şekilde bağlanarak dünya üzerinde bulunduğunuz yeri (enlem-boylam olarak) öğrenebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 10.04.2009
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler