Samsung kaç tane E250 sattı?

Samsung kaç tane E250 sattı?

Yaklaşık 63 milyon SIM kart kullanıcısının olduğu Türkiye'de yeni cep telefonu satın alan insanların sayısı artıyor. GfK Türkiye verilerine göre Türkiye'de en çok satan cep telefonu markası Nokia'dan sonra ikinci sırada yer alan Samsung, E250 modeli ile büyük çıkış yaşadı.

Samsung SGH-E25020 milyon telefondan 1,5 milyonunu biz aldık
Tüm dünyada toplam 20 milyon adet üretilen telefon en çok Türkiye'de ilgi gördü. Türkiye'ye toplam 1.5 milyon adet gönderildi. Uzun süre Türkiye'nin en çok satan cep telefonu modeli oldu. Cep telefonu pazarında yılın ilk yarısının sonlarına doğru yaşanan daralmanın yavaş yavaş ortadan kalkmaya başladı. Özellikle kayan kapak özelliği ile dikkat çeken Samsung E250, araştırma şirketi GfK Türkiye'nin araştırma sonuçların göre Türkiye'de uzun süre en çok satan cep telefonu modeli olmuştu.

Samsung SGH-E250 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Mobilize Bilgi
Karşılaştırma Asistanı: Sitemizde bulunan telefonları kendi aralarında fiyatlarını ve özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Bu özelliği kullanmak için, "Karşılaştırma" sayfasından, karşılaştırma yapmak istediğiniz telefonun markasını ve modelini seçip "Listeye Ekle" tuşuna basınız. Aynı yöntemle 10 modele kadar telefon ekleyebilir ve karşılaştırabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 1.09.2008
Kaynak: Mobiletişim | Mobilize Bilgi

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler