Samsung i9250 Galaxy Nexus

Samsung i9250 Galaxy Nexus

Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine sahip ilk telefon olma özelliğini taşıyan Samsung Galaxy Nexus, hem donanımsal olarak hem de Android sisteminin getirdiği yeni özellikler olarak çok fonksiyonel bir telefon. Eğimli bir tasarıma sahip olan cihaz 8.9 mm kalınlığında.

Samsung Galaxy NexusSamsung i9250 Galaxy Nexus özellikleri:

  • 67.9 x 135.5 x 8.9 mm boyutlarında, 135 gram ağırlık
  • Handsfree, Bluetooth, Ses kaydı
  • 17 saat konuşma, 290 saat bekleme süresi
  • Uçuş modu, USB Desteği, E-posta Desteği
  • 16777216 renkli, 720 x 1280 px ekran
  • 16 GB / 32 GB dahili hafıza
  • 5 MP kamera, Otomatik netleme
  • Cortex A9 1.2 GHz Dual Core işlemci
  • 3G ile hızlı internet, Wireless Lan, GPS desteği

Samsung Galaxy Nexus ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

HD Super AMOLED ekran
Android telefonlarının tümünde yer alan menü kontrol tuşları artık 4.0 ICS ile son bulunuyor. Bu tuşlar artık dokunmatik ekran üzerinde bulunuyor. Yani cihazın üzerinde sadece ses açma kapama tuşu ve cihazın güç tuşu bulunuyor. Bunların dışında bir tuş yok. HD Super AMOLED ekranı 4.65 inç büyüklüğünde olmasına karşın 1 inç başına 316 piksel ile net ve kaliteli bir görüntü sunuyor.

Çift çekirdekli işlemci
Çift çekirdekli 1.2 GHz işlemciye sahip Galaxy Nexus hızlı bir telefon. Bu yüksek donanım oyun ve uygulamaları kesintisiz kullanmanızı, Full HD kalitesindeki video ve filmlerin çabuk yüklenmesini sağlar. 5 MP kamerası bulunan cihaz, çok kısa bir süre içerisinde arka arkaya fotoğraflar çekebiliyor. Kamerayı ilk çalıştırdığınızda anında çekime hazır hale geliyor. Geliştirilen yakınlaştırma ve bulanık giderme özelliği sayesinde fotoğraflarınız daha net çıkıyor.

Android özellikleri
Son Android işletim sisteminin sunduğu tüm özellikleri Galaxy Nexus’ta kullanabilirsiniz. Bunların başında yüz tanıma ile cihaz kilidini açma, 360 derece görev çubuğu, yeni etkileşimli widget’lar ve yeniden tasarlanan giriş ekranı geliyor. Yüksek pil kapasitesine sahip (1.750 mAh) cihazın uzun bir kullanım ömrü bulunuyor.



Eklenme tarihi: 19.01.2012
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler