Samsung i8150 Galaxy W

Samsung i8150 Galaxy W

Samsung i8150 Galaxy W hızlı işlemcisi ile yüksek bir performans sunuyor. 1.4 GHz işlemcisi ile uygulamaları ve oyunları hızlı bir şekilde çalıştırabiliyor. 2 GB ROM değerine sahip olması arka planda daha fazla uygulama çalıştırmasını kolaylaştırıyor.

Samsung Galaxy W i8150Samsung i8150 Galaxy W öne çıkan özellikler:

  • 3.7 inç büyüklüğünde, kapasitif, 480 x 800 px ekran
  • 5 MP kamera, HD video kaydı
  • 4 GB dahili hafıza, 32 GB’a kadar harici hafıza desteği
  • Android 2.3 (Gingerbread) işletim sistemi
  • 3D Ses Teknolojisi: DNSe
  • 1.4 GHz Scorpion işlemci, 512 MB RAM, 2 GB ROM
  • Bluetooth 3.0, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Hotspot
  • Ofis belgelerini görüntüleme, PDF okuyucu

Samsung Galaxy W i8150 ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız

Social Hub ve Game Hub
Samsung’a özel Social Hub özelliği sayesinde tek bir yerden mesaj oluşturabiliyor, Facebook, LinkedIn ve Twitter gibi sosyal ağlarda güncellemelerinizi yayınlayabiliyorsunuz. Bu özellik sayesinde telefonda kayıtlı olan tüm sosyal ağlardaki durumunuzu aynı anda değiştirebiliyorsunuz. Game Hub ile sosyal ağ etkileşimli HD kalitesinde oyunlara ulaşabiliyorsunuz. Oyunlarla ilgili son bilgilerde yine bu ekranda mevcut.

Kablosuz senkronizasyon
Kies Air uygulaması sayesinde cihazınıza bulunan rehber kayıtları, mesajlar, medya içeriği, notlar ve e-postalar kabloya gerek duymadan bilgisayar ile senkronize edilebiliyor. Cihaz internet bağlantısı üzerinden senkronizasyon yapabiliyor. Dilerseniz cihazınızda bulunan müzikleri Kies Air üzerinden dinleyebiliyorsunuz.

Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü
3,7 inç geniş bir ekrana sahip olan i8150 Galaxy W, geliştirilmiş kullanıcı arayüzü sayesinde, mobil cihazın Hub hizmetlerinden, Kies-Air’den, AllShare entegrasyonundan Kamera vb. gibi olanaklarından daha iyi yararlanmanıza imkan tanıyan daha iyi simgeler, daha düzenli menüler, sezgisel navigasyon ve iyileştirilmiş etkileşim sunuyor.



Eklenme tarihi: 13.11.2011
Kaynak: Ahmet Selman Özdemir

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler